Härlig dag på salongen

Tjenare :-) har varit på salongen hela dagen, väldigt lugn och härlig dag. Min handledare(min pojkväns mamma) har skrattat igenom hela dagen och det har ju gjort dagen roligare såklart haha. Tog mig en promenad hem, blev körd en bit också. Har precis fått i mig lite pyttipanna med stekt ägg. Gott.

Ligger i sängen och tittar på tvn nu. Biggest loser, mitt favortiprogram haha. Desperate är ju ikväll också, woho. På Fredag, valborg, ska vi vara några här och grilla och förfesta lite :-) Blir jag, Sofia, Julia, Casandra, Zara, Mikaela, Viktoria och Hanna. Ett härligt gäng alltså :-) Sen möter vi ju upp de andra såklart. Sen vidare någonstans, vet inte riktigt vart bara. På torsdag sitter jag modell för Evelina, hon ska styla mitt hår ;) Haha härligt.

Besök hos farmor

Hejsan :-) Ingen tid för bloggen idag heller! Jag är en upptagen kvinna, haha nejdå. Åkte till min pojkvän igår och myste med honom, åt gott och tittade på en film. Var redigt seg imorse när jag skulle till skolan. Slutade tidigt och åkte direkt hem till Julia där vi lagade mat och jag färgade hennes hår. Gick och sola en liten stund innan jag och Julia drog oss upp till farmor där jag kliptte och slingade hennes hår :-) Fikade även lite och pratade. Är hemma nu och ska sova nu. Är äckligt trött och vill sova någon timma mer inatt känner jag. Praktik imorgon så hörs inte förän sent imorgon, godnatt.

Fullbokad dag, ungefär så

Godkväll :-) Har inte haft någon tid för datorn alls idag faktist. Sov hos min pojkvän inatt sen åkte jag på kalas hos farmor(grattis!) vid 2 tiden. När jag kom hem sov jag en stund och sen gick jag på en timmas promenad med Sofia. Nu på kvällen har jag suttit nere och beställt lite med mamma och lillasyster. Blev ett par jeansshorts från Ellos och en klänning(likadan jag köpte i leopard fast i rosa) från HM för mig. Destomer för de andra, haha.

Gårkvällen var underbart rolig. Hade riktigt kul hela kvällen, nästan.. Började bli trött runt 2 och gick inte hem förän vid 4 eftersom min pojkvän ville stanna så jag var rätt irriterad. Haha förlåt för det, men sånt händer ;-) Men annars var det superkul.

Förfeeeest

Sitter hemma hos Sofia just nu med några vänner! :-) Åt middag hemma förut med min familj och min mosters familj, riktigt gott! Duschade och fixade mig. Har på mig de nya shortsen också, woho ;) Haha röven blir inte vacker i det iallafall! Men kavajen döljer allt, haha.

Sitter iallafall här och smådricker lite grann. Himla mysigt med mina bästa. Bjuder på lite snygga bilder ;)



Topp från Bikbok

199:- Bikbok
Tittade snabbt på denna inne på Bikbok igår. Hur söt som helst, mycket finare än på bild iallafall. Blir att slå till på den i veckan! :-)

Helt utmattad

Tjenare :-) Igår kom min pojkvän hit men vi åka lika fort hem till honom och sov där istället. Myste nu på morgonen innan han körde hem mig. Har fått i mig lite frukost och bara tagit det lugnt. Ska duscha om en stund och vid 3-4 blir det nog tacos med familjen, moster och de och pojkvännen. Skulle egentligen följt med en vän till ett ställe idag men jag mådde inte speciellt bra imorse, kände att jag var tvungen att sova. Verkligen. Skulle ätit middag hos henne också men det får nog bli hemma istället. Moster och de kommer ju faktist så..

Ikväll ska jag träffa tjejerna och dra hem till Nenne där min pojkvän och de kommer befinna sig. Ser fram emot en lyckad kväll faktist :-)

Fredagsmys nu

Kvällen slutar med pojkvännen ändå. Han spelade tydligen match utan att jag visste det, om han bara visste hur irriterad jag var. Haha men så kan det vara. Han kommer hit om en stund, blir väl filmtittande och mys bara :-) Saknat min fina! Ha en bra kväll, ska spendera min men världens bästa så klart den blir bra!


Give me the real spring now

 


Hål i naveln


Love

Hejsan :-) Blev inte så mycket skrivet här igår men jag har verkligen ingen tid för det. Tråkigt men sant. Gick en promenad med lillasyster och Julia igår, solade en stund och sen gick/sprang vi hem igen. Pluggade på kvällen och somnade runt 11.

Skolan idag var okej. På hantverken klippte vi ett helt huvud för första gången och det gick superbra. Kul. Efter skolan tog jag hål i naveln(som gjorde svin ont) och sen gick jag och köpte en skinnjacka till mamma. Mötte upp några vänner och åkte hem efter två cheesburgare i magen. Får se vad jag hittar på ikväll. Min pojkvän svarar inte så kanske hänger med några vänner istället :-) Får se!


Navelpiercing

Imorgon tar jag hål i navel, det va nästan på tiden va!

Skolan och stan

Hejsan :-) Uppdaterade inget igår för jag hade inte tid för det. Var i skolan, tittade i stan en snabbis och sen hjälpte jag min pojkvän med en skolgrej igår. Var helt död på kvällen, och då menar jag bokstavligt talat.. Nästan då haha.
Var svårt att ta sig upp imorse eftersom jag var sjukt trött. Men det gick och dagen var lugn. Efter skolan gick jag och Hanna i stan några timmar. Var meningen att jag skulle titta på en jacka till mamma men den fanns inte. Istället fick jag med mej en leopard klänning från HM, ett par blommiga shorts från BikBok och 2 par trosor från HM. Nu ska jag snart äta middag och sen gå ner till Michis och klippa henne :-) Ikväll blir det att träna med Hanna, härligt.

Gottigott framför DH

Har precis varit i Boström med mamma och pappa. Fick med lite gottigott, vaniljcola, Japp och lökringar :-) Även annat mumsigt. Sitter just nu på rummet och väntar på att Desperate Housewives ska börja. Älsklingen är också här men han glor fotboll sålänge, sen blir det att hjälpa honom att plugga lite engelska. Woho :-) Haha

Helt död, tyvärr

Usch va seg dag. Har varit på salongen hela dagen. Klippt och färgat min handledare/min pojkväns mamma(haha), annars inte så mycket mer. Är sjukt trött just nu och vill bara lägga mig och sova. Skulle ju simmat och klippt Michaela men inget av det blev av. Tur är väl det för jag hade nog inte orkat. Min pojkvän kommer hit efter hans fotbollsträning så ska jag hjälpa honom med en sak. Men nu vill jag bara lägga mig och dö, hejdå

Bilder från skolan

Gjorde en damfön och sedan likafan frisyr fast med curles

Hade bowling på idrotten. Mitt lag bestod av mig, Hanna och Anela, haha

Flingor och fil, otroligt gott


Bilder från Valborg förra året, spengar Valborg hos Lina detta året! 1-Jag och Lina 2-Jag, Lina, Sofia och Emelie
Usch va tung jag är i huvudet. Har haft huvudvärk nästan hela dagen, men den har gått över till en tung och trött känsla istället. Har iallafall varit ute på en snabb promenad med Sofia då vi mötte Mikaela och Julia. Är iallafall hemma nu och sitter med en skål med flingor och fil. Riktigt gott, hade glömt av hur gott det var faktist. Haha.

Har fått en ny kund imorgon också! Så det blir att klippa Michaela imorgon på kvällen :-) Riktigt roligt att så många vågar klippa sej hos mej, haha. Sjukt bra träning också.

Om ett tag kommer min pojkvän hit också och sover här. Ska till salongen imorgon som alla Tisdagar. Efter det ska jag motionssimma med Sofia och Mikaela. Så vi hörs imorgon då, godnatt.

Klippdax idag igen

Tjenare :-) Kom precis hem faktiskt! Skolan idag var lugnt, höll på med damfön och curles på hantverken och bowlade på idrotten. Mästaren själv vann, det vill säga jag. Haha nejdå men det var allt roligare än vanlig idrott :-) Tog bussen hem men hela gänget nästan! Härligt. Åkte direkt till gymmet med Sofia och utförde lite övningar iallafall, skönt det. Har precis ätit middag och ska snart dra mig upp till Sofia för att klippa henne och hennes mamma. Roligt! Ikväll blir det en springrunda med Sofia. Hörs kanske senare, puss

You're my everything baby


Hemma igen

Så nu är jag hemma igen :-) Min pojkvän kom och hämtade mig och släppt av mig hos Julia. Klippte både Madeleine och Ellen, blev allt bra skulle jag tro. Roligt var det iallafall, som alltid. Stannade kvar hos Julia en liten stund och snackade, trevligt! Pappa kom och hämtade mig för vi ska sova hos mig istället, jag och my love. Har legat i sängen nu ett tag och bara tagit det lugnt. Är riktigt trött så ska försöka sova lite tidigare idag.

Jag, Julia och Mikaela


Lite bråttom

Skarasommarland förra sommaren!
Har lite bråttom just nu men tänkte ändå skriva ett snabbt inlägg här :-) Under dagen har det inte hänt speciellt mycket. Har duschat, fixat en enkel header, ätit middag och tittat på tvn. Ska packa väskan snabbt nu och sen kommer min pojkvän och hämtar mig. Har ju en kund nu vid 7, haha! ;-) Nä men det ska bli intressant och se hur det blev, förra gången blev väl sådär. Hon blev nöjd iallafall! När jag är klar går jag hem till min pojkvän och hjälper honom med en grej och sover där. Imorgon är det skola till kl 2, så jag är hemma runt 4 så vi hörs då.

Klänning till bröllop?

Denna klänningen kommer från Rut m.fl och kostar 399kr. Finns att köpa på Nelly.com men också i affären såklart. Har tittat på den flera gånger på internet och också i affären, men har aldrig testat den. Ska på bröllop i början av Juni för min pojkväns kusin och hennes man och vill ju då ha en ny klänning att ha på mig. Kanske värt att testa den?


Lite sovmorgon

Hejsan :-) Sov lite längre än vanligt idag.. Nästan till halv 1 faktist, inte vanligt för mig. Men det var skönt det :-) Har ätit lite frukost och bara tagit det lugnt hittills. Ligger i sängen och tittar på tvn just nu. Ikväll ska jag hem till Julia för att klippa Madeleine :-) Ska bli kul!

SATC 2

Kan inte påstå att jag varit någon stort fan av sex and the city, iallafall inte den som slaviskt följt serien. Men serien är bra och filmen riktigt grym. Snart är ju 2an här också, ska bli roligt att se om den håller samma nivå som 1an. 2an brukar ju alltid vara sämre, min vi får väl se :-)


Soligt inomhus, haha


Flera veckor bortglömda bilder, inga speciellt viktiga eller snygga men vafan. Bättre än bara tråkiga textinlägg

Perfekt mys-Lördag

Fina bilder i det tidigare inlägget va? Haha herregud, vi skrattade så mycket att vi fick ont i magen. Mamma hade tydligen aldrig sett såna bilder innan eller något sånt.. Haha :-)

Just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt iallafall. Min kväll har bestått av pizzakäk(kycklingsallad för min del) med lillasyster och min pojkvän, myst med min älskling, klippt lillasysters hår, städat rummet och suttit nere med mamma och lillasyster. En perfekt myslördag. Jag klagar inte! Ska snart krypa ner under täcket och sova hade jag tänkt. Så vi hörs imorgon, godnatt

Roligt hade vi iallafall




Lördag morgon

Godmorgon :-) Har varit vaken i flera timmar nu. Min pojkvän kom hit igår och sov hos mig. Har myst hela morgonen, ätit frukost osv. Men nu är jag själv. Idag blir det bara att vara hemma, mamma jobbar kvällen och pappa är och fiskar och kommer inte hem förän imorgon. Ska bara ta det lugnt, äta pizza med syskonen och klippa lillasyster. Får se om någon gör mig sällskap ikväll :-)


HM's billiga klänningar

5 billiga och söta klänningar ifrån HM. Blir nog kanske ett inköp nästa vecka? Funderar starkt på den i mitten, en kompis har en kjol i samma tyd. Himla söt! Eller så vill jag ha den första, får se om de finns i affären så man kan testa! Fint nu till våren :-)

Hemma igen

Hemma igen! Eller ja, jag har varit det flera timmar nu. Åkte hem till Julia en stund innan vi åkte upp till Borydsjön. Satt och tjötade, gjorde en brasa och myste! Blev kallt väldigt fort eftersom jag hade rätt tunna kläder på mig så åkte hem. Har tittat på andra avenyn nyss och nu ska jag lägga mig och titta på tvn hade jag tänkt. Blir det promenad till morgonen, härligt. Hörs imorgon, godnatt.

Fredag - en toppen dag

Hejsan :-) Har haft en toppen dag idag i skolan! Klippt ökade längder(uppklippt) på hantverken och det gick superbra, hur kul som helst att ha kommit igång med klippningen och att det går bra varje gång. Sen engelska och svenska, fick reda på svenskan att jag fick mvgbåda delarna på svenska provet, det gjorde min dag!

Just nu är jag hemma men snart kommer Julia och hämtar upp mig, hon övningskör visst ;-) Får se om jag överlever, haha nejdå! Men nu måste jag skynda mig. Blir att grilla och ta det lugnt med vännerna vid Borydsjön ikväll. Ha en bra dag

Tar en promenad till gymmet

Sitter och tittar på The City just nu, herrejösses va dåliga de programen är.. Har iallafall varit och solat en liten stund med Hanna, fick skjuts hem av min pojkvän som kom när jag väntade på bussen. Har fått i mig lite god middag och suttit och pratat med familjen en stund. Härligt. Nu ska jag dra på mig träningskläder och ta en promenad till gymmet :-) Ska dit med Sofia och det blir troligtvis en promenad hem också, hur skönt liksom? Woho :-)

När jag kommer hem sen blir det att plugga engelska och hår&kemi. Får se hur bra det går, har ingen lust överhuvudtaget att plugga.. Men jag måste! Vi hörs sen när jag kommer hem då!

Drar mig till skolan

Godmorgon :-) Gick upp för mindre än 20 minuter sedan och ska snart dra mig ner mot bussen. Har bara matteprov idag så kände inget behov av att fixa till sig. Sitter just nu och äter frukost. En skål med müssli med torkade jordgubbar och ett glas vatten. Men nu måste jag skynda mig! Inviger conversen idag också, perfekt ;-) Haha ha en bra dag

Våran vackra skola, haha - Burgården


Jag tror jag hade tur

Förresten! Fick mina converse idag, satt som en smäck! Fick 37,5(som är min storlek) även fast jag beställde 38 eftersom det var den enda storleken som fanns. Har jag tur eller!? :-D

Plugg och mys med Hanna

Hejsan :-) Det märks att man inte har tid för bloggen när man går i skolan. Har ju verkligen ingen tid över. Men sånt är livet, skolan går före det mesta såklart. Skolan idag gick snabbt iallafall, bio på Hagabion och efter det bild där vi ska förstora upp en bild, ska rita en på min älskling!<3 Hanna följde med mig hem efter skolan. Åt middag, gjorde kladdkaka och satt ute på altan och pluggade till matteprovet som är imorgon. Tittade även på tvn nu på kvällen, Grey's rättare sagt.

Sitter dödstrött i sängen just nu och ska stänga av datorn nu. Bara matteprov imorgon så tar 10 i 10 bussen, hur härligt? Kanske hinner uppdatera något innan jag åker :-) Får se. Godnatt!

Give me summer please


Lång dag på salongen

Ääälskar bilden! Så himla härlig, sommar! Casandra och Lina
Hejsan :-) Har varit på salongen hela dagen därför jag inte har kunnat skriva. Har fått mitt hår färgat och klippt, det var på tiden måste jag säga. På min lunchrast bjöd min pojkvän mig på lunch på cafét, skagenbaguette mums! Tack älskling! Tog en promenad hem, mamma och lillasyster mötte mej halvvägs. Har fått i mig lite middag och nu försöker jag få ihop ett arbete till min pojkvän.. Hittar ingen information så måste vänta tills han kommer hit. Nej jag hade inte tänkt göra hela arbetet, halva är redan klart..

Imorgon går jag en lång dag i skolan så vi hörs inte förän vid 7-8, ha det bra!

Pojkvännen min är på ingång

Fortfarande huvudvärk, bara legat i sängen hela kvällen. Nu kommer min pojkvän hit och gör mig sällskap, mysigt! Praktik på salongen imorgon, hörs när jag kommer hem på kvällen.

Huvudvärk

Har en riktigt jobbig huvudvärk och har haft det några timmar nu. Den vägrar att försvinna också! Riktigt tung och irriterande huvudvärk. Men jag biter ihop ;-)
Satt ju som sagt på altan och pluggade lite förut. Fick gjorde några repetitonuppgifter. Fick sällskap av först bror och sen lillasyster. Har även hunnit äta middag. Hamburgare med bröd, gott. Just nu ligger jag i sängen och tittar på tvn. Funderar på att stängaav datorn och ta det lugnt, så huvudvärken försvinner.

Plugg på altan

Lina, Evelina, Casandra och Viktoria förra sommaren :-)

Det var hur härligt som helst ute! Blåste lite mer än jag hade väntat mig, vilket bara var skönt eftersom det är varmt ute. Sprang genom skogen upp till Högstorp sen promenerade jag tillbaka på Industrivägen hem :-) Skönt! Har tagit mig en dusch och ätit lite lunch. En macka och en skål med müssli, torkade jordgubbar och yoghurtbitar. Mums!

Ska snart ta med mig matteboken och sätta mig på altan och plugga lite. Orkar egentligen inte men måste. Är inte ens klar med kapitlet som vi har prov på på Torsdag. Typiskt mig.

Joggingtime

Dragit på mig träningskläderna nu. Dags för en joggingrunda i skogen. Solen lyser, klarblå himmel och vindstilla. Hur härligt? Tur att träden ger lite skugga iallafall, annars hade jag väl smällt bort :-) Haha. Hörs när jag kommer tillbaka!

Dyrare - Billigare, plockat från HM & Topshop

Det lite billigare:
Jacka - HM 199:-
Topp - HM 149:-
Skor - HM 149:-
Väska - GinaTricot 149:-
Bikinitopp - HM 129:-
Shorts - HM 249:-
Sammanlagt: 1024:-

Det lite dyrare:
Jacka - Topshop ca: 580:-
Skor - Topshop ca: 680:-
Topp - Topshop ca: 370:-
Shorts - Topshop ca: 270:-
Väska - Nelly 699:-
Bikinitopp - HM 79.50:-

Helt död

Godmorgon.. Jag var vaken till runt halv2 inatt och var därför helt död imorse. Tog beslutet att stanna hemma iallafall, behövde vila ut mej efter en riktigt jobbig kväll kände jag. Vaknade för en stund sedan av att det var väldigt ljust, fint väder idag också! Riktigt härligt. Blir en promenad sen såklart. Ska snart ner och ta mig en macka till frukost iallafall :-)

Jag försöker..

Du skiter i mig. Du stänger mig ute utan anledning. Vill inte prata, vill inte svara, vill inte förstå. Varför? Det tar på mina krafter. Att ständigt vara ledsen, att ständigt känna att man inte duger, att ständigt känna denna oro. För vad? För smågrejer, för ingenting. Så onödigt. Det skär i mitt hjärta att känna såhär. Försöker få kontakt med dig. Du svarar inte någonstans. Är det det som får dej att må bra, att jag inte vet, att jag ligger i min ensamhet och mår dåligt? Livet är hårt, det vet jag. Men att det skulle bli såhär hade jag inte aning om. Vill bara få allt bra, att ha det någorlunda bra iallafall. Känner mig hjälplös. Försöker med allt. Men du bara stänger mig ute. Är det meningen att jag ska sluta försöka? Vill inte, tänker inte heller. Det är dej jag kämpar för och det kommer jag göra tills den dagen du säger stop.

Det är dig jag älskar.


Varför

Jag som såg fram emot en mysig kväll. Istället slutade den skit. Orkar ärligt talat inte mer nu. Hejdå.
Va snäll o svara om du ser detta..

Love


Jag och världens bästa mamma

Härligt med kvällssolen


Gammal bild på mig och mina syskon, även mamma i bakgrunden

Vilket härligt väder det har varit idag! Även om det har blåst en hel del så har det varit riktigt skönt. Gick en 1timmas promenad med Sofia förut, inget snabbt tempo men det var härligt ändå. Kom hem, bytte om och gick ner till Götaplan och tittade på fotboll med Sofia och Mikaela. Göta-Edet, inte ofta det händer tydligen. Har suttit ute på altan med lillasyster och mamma och pluggat lite. Mamma löste korsord och lillasyster läste och fjantade sig. Ritkig härligt med kvällssolen :-)

Ikväll ska jag hem till min pojkvän och sova där. Imorgon är det ju skola igen, får se hur det går.

Dunder väder


Ut på promenad nu. Vädret är att dö för!

Gårdagens outfit



Kavaj - HM
Linne x2 - GinaTricot
Tights - VeroModa
Halsband - fått av min pojkvän

Söndag

Hejsan :-) Vaknade upp hemma hos min pojkvän idag. Lite försenade men inte så farligt, han skulle nämligen iväg och spela match. Han körde hem mig och nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Gårkvällen var toppen, hur roligt som helst. Vi grillade, spelade spel, tittade på El classico, dansade och fulade oss. Alltid lika roligt med alla tjejerna!

Ska strax ta på mig träningskläder och gå ut på en promenad. 1 timmas promenad tre dagar i rad, börjar komma igång nu! Sofia gör mig sällskap också så jag slipper gå själv, härligt.

Vi hörs imorgon, ha en bra lördag

Tyvärr hinner jag inte lägga in dagens outfit men det gör jag imorgon! Har iallafall på mig ett vitt linne med text och en svart kavaj. Drar nu iväg för att grilla och mysa hemma hos Jennie med mina underbara vänner. Fläskfile och potatisgratäng står på mitt schema! Ha en bra Lördag, det kommer jag ha iallafall :-)

Disaster Date

Ligger i sängen och tittar på Disaster Date på MTV. Haha, stackars människor som råkar ut för såna dejter på riktigt. Tur att jag har min pojkvän iallafall! Men nu är det bestämt att vi ska hem till Jennie ikväll iallafall. Grilla och ta det lugnt antar jag, men vem vet hur kvällen slutar? Antar att det blir fotbollstittande också eftersom det är El Classico idag och mina vänner är fotbollsspelare,haha.

Men nu ska jag fixa mig så vi kanske hörs sen innan jag åker. Får se om jag hinner skriva något. Ha en bra lördag :-)

Bilder från gårdagen


Mikaela och Evelina - Mikaela

Jennie, Mikaela, jag och Evelina

Grillmästaren Julia - Mikaela och Evelina

Robbin och Lina

Vita låga converse, hot!


Detta är precis vad jag har beställt! Ett par vita låga converse. Vita höga är slut överallt så det är ju inte ens värt att leta efter. Slog därför till på ett par låga, men det är snyggt det med! Får se om de passa bara, tog stl38 när jag egentligen har 37,5 på converse. Fanns bara i 38 så.. Annars är det ju bara att skicka tillbaka så inga problem :-)

Gårdagens outfit


Tunika - GinaTricot
Tights - GinaTricot
Linna - GinaTricot
Skinnjacka - HM
Glasögon - Indiska
Silverhalsband - fått av min pojkvän<3
Silverörhängen - Guldfynd

Torsdagen outfit


Vad leder kvällen till?

Puh, va svettig jag blev efter promenaden. Helt sick. Men nu har jag iallafall tagit mig en välbehövlig dusch så nu är jag fräsch igen. Har tagit mig en macka med gurka och ett stort glad vatten. Har hittills lyckats ganska bra med att inte vara speciellt onyttig. Skönt!

Jag vet fortfarande inte vad som händer ikväll, har inte fått något besked. Var sagt med grillkväll med tjejerna men vi får helt enkelt se :-)

Jennie, Mikaela, jag och Evelina - underbara vänner


Morgonpromenad

Godmorgon :-) Första gången jag kan säga det på bloggen? Ett tecken på att jag är uppe någorlunda tidigt. Vaknade för en halvtimma sedan och har sedan dess gjort en beställning på Ellos tillsammans med mamma. Blev tyvärr inte det jag väntat mig men det duger det med. Eftertraktat var förnamnet. Ni får se sen!

Har fått i mig en macka och ett glas vatten och ska snart dra på mig träningskläder och ta en långpromenad. Edet och tillbaka, perfekt. Ikväll blir det nog att grilla med familjen och några vänner till familjen och senare träffa vännerna. Får se hur kvällen slutar :-)

Hemma efter en perfekt kväll

Nu är jag hemma igen! Efter en underbart mysig kväll med underbara vänner. Min pojkvän kom och hämtade mig och en kompis och så körde han oss till Sofia där vi skulle vara, plockade även upp Evelina, Julia och Jennie på vägen. Där satt vi i hennes inglasade altan och hade det super mysigt. Grillade, tjötade, spelade spel, åt kvällsmacka och hade det super verkligen. En perfekt kväll med finfina vänner :-) Mycket mer än så behöver jag inte säga.

Ligger i sängen just nu och ska alldeles strax stänga av datorn och sova. Ska ställa klockan för att ta mig en promenad imorgon hade jag tänkt. Blir att lägga en beställning på Ellos imorgon också. Mer om det får ni veta imorgon helt enkelt. Har en del bilder att dela med mig av, bilder från innan min kamera dog :-( Haha, godnatt med er

Underbart väder utanför mitt fönster


Underbart väder utanför mitt fönster
! Helt otroligt :) Sitter fortfarande med träningskläderna på, hur lat får man lov att bli? Men att slita sig från datorn för att hoppa in i duschen, ja det kan faktist vara ganska jobbigt. Men snart så.

Har suttit och läst en hel del bloggar och nu är det dags att fixa sig tycker jag. Måste bara vänta på att min pojkvän ska komma och lämna mina saker. Mitt smink, min jacka och mina kläder lämnade jag ju hos honom när vi tog en promenad. Tar bussen fram till Edet tillsammans med Mikaela och sen blir det iväg hem till Sofia för att grilla och mysa. Ni får ha en trevlig kväll så hörs vi ikväll eller imorgon!

1 timmas promenad

Godförmiddag! :-)
Jag kom faktist precis hem. Åkte ju in till vårdcentralen imorse och mötte upp en vän. Gick hur fort som helst så när jag var klar gick jag hem till minpojkvän och sov i 2½ timma till. Ni kanske förstår att jag var uppe tidig då?

När vi vaknade till igen vid kvart i 12 så tog vi på oss löparkläderna och tog oss 1 timmas promenad. Riktigt härligt i det fina vädret, var verkligen hur svettig som helst när jag kom hem! Vi gick iallafall till Göta där jag bor och han fortsatte hem igen. Har precis fått i mig två mackar och två stor glas vatten. Ska försöka på detta med att bli nyttig :)

12 bilder på mig







Här har ni 12 olika bilder på mig. Bilderna kommer inte i någon ordning utan är blandade helt. Som ni ser har jag gått ganska mycket fram och tillbaka mellan blond och brunhårig. Den längst upp till höger är hemsk, men visst har jag också varit i min extrema fjortisperiod. Men här har ni några smakprov på hur jag har sett ut de senaste 3 åren :)

Hemma ändå

Jag åkte hem imellan åt ändå! Åkte ju iväg till en kompis förut där även Viktoria och Julia var. Vi satt och tjötade och jag fick även löst lite sudoko. Alltid lika mysigt med de fina vännerna man har i sitt liv. Åkte hem ändå, orkade inte vara hemma hos min pojkvän i nästan 3 timmar innan han skulle komma hem. Han spelar nämligen match. Men hoppas han har tid att hämta mig när han är påväg hem.

Jag har skjutit upp detta med att gå till VC i flera dagar nu så jag ska ta det imorgon. Och ja, jag ska verkligen göra det denna gången. Ska bli skönt att få det gjort också. Sen blir det att sola och träna och på kvällen ska vi hem till samma kompis som jag var hos tidigare ikväll, och grilla och mysa. Skönt!

Bild på Julia och mig. Julia var brunhårig och jag blond, nu är det tvärt om

Hörs imorgon

Påväg till Branäs, i bilen med Sofia och min pojkvän


Skidsemester i Branäs

Tänkte lägga in några bilder från våran långhelgs-skidsemester i Branäs. Vi var ett gäng på 12 härliga människor som var där tors-sön v11. Hade en stuga för 8 pers i Dalen. Jag hade det superroligt och det vet jag att de andra också hade. Åkte skidor hela dagen, afterski en eftermiddag och fest på kvällarna. Det var verkligen toppen och förhoppningsvis gör vi om det nästa år.







Åker till en kompis

Nu ska jag gå ner och käka lite mat tillsammans med mamma. Sen tar jag bussen(eller en promenad) till en kompis på Götaslätten. Får se om jag är lat eller aktiv helt enkelt, haha. Blir dålig uppdatering idag igen, jag vet. Förlåt! Men vill inte sitta inne och mögla på lovet så lika bra att hitta på något, även om man är seg. Ha en bra dag

Ursäkta dålig uppdatering

Dåligt med uppdatering här ser jag! Förlåt :) Igår åkte jag tillbaka till Edet och umgicks med mina vänner och när jag var hemma igen kom min pojkvän. Därför har det blivit noll uppdatering under gårkvällen och morgonen idag.

Min pojkvän har varit här hela morgonen, supermysigt! Men nu har han åkt och jag sitter här och tittar på MADE på MTV. Ska nog bara stanna hemma idag tror jag. Har en seg huvudvärk och mensvärk. Inget att hurra för direkt. Men till helgen ska det tydligen blir fint väder så både fredag och lördag ska jag grilla med vännerna. Blir nog en toppen helg.

Bilder från målningen


Jag och bullarna jag bjöd mina fina vänner på ;) - Hanna målar

Julia och jag, man måste ta till konstiga ställningar för att komma åt överallt!

Har lekt målare idag

Godförmiddag! Jag hann tyvärr inte skriva imorse. Hade ställt klockan på 10 för att träffa min pojkvän, men han kunde inte då och kom kvart över 12 istället. Konstigt nog(för att vara mig) sov jag tills då. Men det var skönt och välbehövligt. Han var här någon timma och sen fixade jag mig snabbt så körde han mig till Hanna. Där var även Evelina och Julia, vi hjälpte henne måla om hemma. Har färg över allt, tom under tightsen på benen. Herregud!

Nu är jag iallafall hemma. Var tvungen att åka hem för att fixa en sak så pappa kom och hämtade mig. Nu väntar jag bara på att en vän ska bli klar sen åker jag tillbaka till Hanna och spenderar kvällen där med mina vänner. Ha en trevlig kväll!

Godnatt mina vänner

Ligger i sängen och har gjort det sen jag kom hem från stan. Varför är jag seg just nu på lovet? Himla typiskt. Några vänner skulle hem till en vän men jag orkar ärligt talat inte. Mår inte speciellt bra heller. Mycket som händer, mycket skit man får höra. Klart det tär på en. Men jag får försöka klara mig.

Imorgon blir det VC, orkade aldrig ta mig dit idag. När vi är klara där ska vi köpa färg och måla om hemma hos en vän. Ska bli intressant att se hur resultatet blir. Imorgonkväll vet jag inte vad som händer, får helt enkelt låta tiden utvisa det. Hade velat träffa min pojkvän men får se hur det blir med det. Får bli sista inlägget för idag, får se om jag hinner uppdatera något innan jag går till morgon. Godnatt

Mina köp från idag


Väska från Rut mfl. - 160:-

Maskara, 99:- Nagellack nr.124, 25:- Baslack, 25:-

Dagens outfit


Jacka - HM
Kofta - GinaTricot
Linne - GinaTricot
Tights - GinaTricot
Skor (svarta tygskor) - DinSko
Klocka - Ur&Penn
Armband - Rut mfl.
Broch - köpt på GinaTricot, stödjer kvinnohjärtan


Hemma från stan

Hemma igen! Har varit i stan hela dagen därför har uppdateringen varit död under dagen. Åkte ner till stan runt 11 och tog 20 i 6 bussen hem. Åt på Jensens och shoppade med mina fina vänner. Fick med mig 2 nagellack, en maskara och en väska. Visar det senare.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på tvn. Är så förbaskat trött, orkar inte göra något alls. Har smaskat i mig en bulle och målat naglar i hallonrött/orange.

Mot stan imorgon

Usch va seg jag är! Har legat i sängen sedan vi blev klara med bullarna. Inte bra för kroppen, man blir så himla trött. Jag har iallafall mumsat på några bullar och tittat på den nya säsongen av topmodel under en filt i sängen. Hur mysigt! Mamma gör ägg där nere så ska få i mig ett och sen lägga mig tänkte jag. Somnade halv 5 inatt och vaknade halv 10, alltså inte sovit så mycket.

Imorgon blir det tidig uppgång. Ska till VC med en vän och titta upp en grej. Inget allvarligt men nödvändigt. Efter det blir det bussen ner till stan för shopping, restaurangkäk och fika. Himla mysigt!

Evelina, Viktoria och jag på Lina's fest

Bullbakning med syster och mamma

Luktar gott i hela huset just nu! Har precis bakat kanelbullar med lillasyster och mamma. Blev runt 100st och de blev riktigt goda, saftiga mumms. Har redan fått i mig 3st. Så nu mår jag lite illa, får ta det lugnt med bullätningen ett tag nu haha.


Seg dotter, seg mor. Jag bakade i pyjamasen haha :)


De blev riktigt goda måste jag säga!

This is me


Bilder från påsk





Helgens bravader

Det är läskigt hur fort tiden går. Det är redan 5 April. Mars är redan förbi och nu är det inte långt kvar till Maj. Men det märks nästan, helgens väder var oslagbart. Jättefint, varmt och soligt. Härligt. Min helg var superbra. I Tosdags var jag, Evelina och Sofia nere hos JuliaA en stund och sen färgade jag Eve's hår. I Fredags var vi hemma hos Sofia och åt middag för att fira henne, fortsatte sedan vidare till EmelieW där vi drack och körde massa roliga ölspel. I Lördags var det ju påsk och då var vi hos Evelina och grillade, myste och rökte vattenpipa. Igår var vi hos Evelina på pyjamasparty. Haha vi åt marängschwiss, morotskaka, kladdkaka och annat. Tittade på 3 olika filmer, gjorde mörkgömme och blev skrämda av ett gäng killar. Låter ju som ett perfekt pyjamasparty? ;)

Lördagens grillning

Hur hamnade jag här?

Jag tänkte att det kanske är lika bra jag berättar lite om mig själv? Jag heter Mikaela och är 17 i år. Jag går första året i gymnasiet, frisörutbildningen. Jag hade svårt att välja linje när jag skulle välja mina val till gymnasiet. Jag velade mellan handel, bygg, hotell&restaurang, hår&makeup-stylist och frisör. Tillslut valde jag frisör även fast jag visste att jag inte skulle komma in. Jag visste att jag inte hade någon chans. Jag höll det hemligt för nästan alla mina vänner, att jag valt frisörlinjen som förstahandsval. Inte för att jag skämdes, mest för en rolig grej men också för att jag visste att jag inte skulle komma in.

Tillslut kom jag in ändå. Med 265p gick jag ur högstadiet och visste att jag hade en 3år lång frisörutbildning framför mig. Jag har inte alltid velat bli frisör. Det var i 8an som jag började tänka på det, men jag visste att det inte skulle funka eftersom jag trodde jag skulle gå ut med för låga poäng. Jag slog därför bort tanken men den kom tillbaka sen i 9an när valen närmade sig.

Nu har jag snart gått hela första året och jag ångrar inte en sekund att jag valde frisörutbildningen. Verkligen inte. Även om andra kanske inte kan se mig som frisör så är det detta jag vill göra. Jag kommer kämpa för att bli en så duktig frisör som jag bara kan bli. Det är detta jag vill bli och därför kommer jag satsa 110%! Är glad över att jag vågade söka trots min osäkerhet :)

En sista chans

Jag tänker testa en gång till. Att blogga alltså. Det är roligt i början men sen tröttnar jag efter ett tag. Vet inte vad det är som får mig att tröttna. För att jag inte har något intressant att skriva om kanske? Jag läser själv bloggar som bara handlar om allmänheten, om bloggarens liv alltså. Jag kanske ska försöka rikta in mig på något? Min utbildning kanske.. Frisöryrket.

RSS 2.0