Guacamoledip mmmmm!

Låg ute och solade med mamma förut. Fick allt lite färg även om jag inte låg ute så länge, men herrejesus va solen stekte. Har även varit i Edet med lillasyster, köpte lite gottigott. Tacochips, guacamoledipp och cocacola vanilla. Har nu legat och tittat på Norska hollywood fruar och nu väntar jag på min pojkvän som förhoppningsvis kommer hit. Imorgon blir det jobb 08:00-14:30
Blir inga bilder nu eftersom jag jobbar på förmiddagarna och inte gör något speciellt.

Halmstad

Blir inget Skarasommarland på Lördag eftersom bussarna är helt efterblivna eftersom det är Lördag. Tar istället en sväng till Halmstad med Jennie Evelina Lina och Viktoria. Kan ju nästan inte bli bättre! Förutom Skara då.. Haha.


Härliga Söndag

Hej! Blev visst ingen uppdatering här igår märkte jag.. nu. Men inte hela världen. Igår var jag och solade med pojkvännen, Sofia och Jennie i Borydsjön. Efter lämnade pojkvännen min mig hemma men Jennie hämtade mig lika fort. Följde med till Edet en stund innan vi stack tillbaka hem för att bada. Gick ner till Ryrsjön med Julia Sofia och Mikaela. Tog årets första dopp och det var faktiskt skönt. Sov hos povjkännen också.

Jobbade första dagen idag. Var hur lugnt och skönt som helst. Så det blir nog 3 härliga veckor skulle jag tro. Sköna pengar sedan, även om det är dåligt betalt. Bättre än inget?

Filmmys hos Evelina

Kom precis hem från Evelina där jag Sofia och Lina har varit. Tittat på film och ätit tacochips med majs, hur gott! Love majs
Nu ska jag sova. Imorgon blir det havet med pojkvännen, Oliver och Sofia.

Sofia kom ner till mig innan vi drog vidare till Evelina

Sleten idag



Såhär ser jag ut just nu, precis så som man ska se ut dagen efter ;) Snart kommer Sofia ner, får se vad vi kan hitta på för något :) Båda är sega så blir väl bara att ta det lugnt, härligt det med.

Jordgubbar med chokladkross-glass

Sitter och mumsar på glass och jordgubbar, smarrigt!

Frisbee golf

Har precis fått i mig god middag. Grillat kött, färskpotatis, sallad och mammas goda äpple/vitlöks-sås. Så nu är jag mätt. Verkar inte som det händer något idag. Några vänner ska väl iväg på bonnefest.. Får se vad jag hittar på istället. Mamma och pappa och några fler ska ut på gården och spela frisbee-golf senare så kanske hänger på där.


Del2 - midsommar fest





SQUIRREL GANG!






Del1 - midsommar middag hos Julia


Gjorde midsommarkransar - Vår middag

Middagen

Shotade Baja Päron


Baja päron shot och ölspel med kortlek

Såhär såg man då ut denna fina midsommar

Nyinköpt


Byxor - GinaTricot 124.5 :- (249:-)

Jeansshorts - Ellos.se 249:- (Ser skitfula ut bakifrån på bild, vet)

Lyckad midsommar

Hej! Midsommar igår var allt lyckad. Vi började hos Julia, jag Julia och Mikaela. Vi plockade blommor och fixade var sin krans. Viktoria kom också och så fixade vi oss och åt god mat. Vi förfestade lite innan vi gick vidare till Evelina Martionsson där vi spelade kubb, körde någon lek och tog det lugnt mest hela kvällen. Riktigt trevligt :) Åkte hem någon gång runt 1.. Somnade ett tag efter det!
Idag händer det inte mycket alls. Ska bara ta det lugnt, behöver det känner jag. Börjar jobba på måndag, längtar faktiskt!
Lägger upp bilder när jag kommit hem, är hos pojkvännen.

Laddar inför midsommar

Tjena! Vaknade kvart över 11 och kunde inte somna om. Har ätit frukost, tittat på Lotta på bråkmakargatan och målat naglarna. Ska ställa mig i duschen och efter det packa ner allt och sedan dra vidare till Julia. Vi ska ut och plocka blommor och göra en krans av det, spännande att se resultatet! Våran midsommarmiddag kommer bestå av potatissallad, kalkonskvor, rostbiff, sallad, glass&jordgubbar. Mumsigt!

En bra dag

Hejsan :) Denna Torsdag har varit en bra dag. Började dagen med att åka till Torp. Handlade mat för imorgon och köpte även en tunika till mamma. När vi va hemma hämtade Jennie, som fått körkort idag Grattis!!, upp mig Julia och Lina. Tittade på match på Ekaråsen. Efter det drog vi till Stenungsund och käkade på Donken och tog det lugnt. Såg även en fet älg när vi va i Borydsjön och tittade. Läskigt!

Nu är jag hemma och ska snart sova. Vill få sova länge imorgon eftersom det blir en fullspeckad dag! Först plocka blommor till en krans med Julia Viktoria och Mikaela, efter det fixa oss, äta mat och förfesta. Sen fest hos Evelina Martinsson! :)

Dåligt kamera

Har testat lillasysters kamera som hon köpte idag och den suger, på han i affären lät det som att den skulle vara bra iallafall. Denna är inte bra alls! Så jag ska lämna tillbaka den åt henne imorgon eftersom jag ändå ska till Torp med Julia.

Jag ska ut och hjälpa pojkvännen bära något. Gissar på att han köpt en bil och bara vill att jag ska se den ;) Så ska ut nu och sen mysa med honom! Puss

Havet




Klänningen till midsommar - tantig?

Den är iförsig inte tantig i verkligheten som den ser ut på bilden..

BikBok 299:-


Torp

Hej! Skrev inget igår för jag inte hade någon lust eller ork. Va iallafall hur skönt som helst vid havet. Sol, musik och massa gott. Vindruvor, jordgubbar, kanelgifflar, fläder-festis och kyckling&ris. Mums! På kvällen va vi hos Sofia och seplade yatzy och tog det lugnt. Gick hem tidigt och tog bussen till pojkvännen.

Idag har det inte hänt så mycket. Åt lunch på cafét med pojkvännen och Oliver. Sedan gick vi bort till Rasta där de spelade och vann massa pengar, hoho!, och sedan hem igen. Har precis vart på Torp, handlat mat, kamera till lillasyster och kläder till mig. Fick med mig ett par byxor från Gina och en klänning till midsommar. Är osäker på klänning, vet inte om jag tycker den ser för tantig ut...

Drar till ljungskile nu!

Godmorgon mina damer och herrar! Haha roligt .. Vaknade vid halv 8 eftersom jag kom på igår kväll att jag va tvungen att fixa kycklingen. Har ätit frukost, fixade kyckling och ris och smörjt in mig med massa solkräm i fejjan. Ska bara be mamma hjälpa mig med axlarna och ryggen innan jag åker. Om 15 minuter rättare sagt. Riktigt fint väder ute så det ska bli underbart att lägga sig och soooola!


Sommarkänslor är härligt härligt

Tjenare. Dagen har jag spenderat på lite olika håll. Först träffade jag pojkvännen en snabbis innan han körde mig och Evelina till sommarjobbs-mötet. Fick min plats på avdelningen Eken, och gud va söta de va! Det är en dement avdelning så vi får se hur jag lyckas :) Längtar lite iallafall!

När jag kom hem vid halv 4 grillade jag Julia och Sofia hos Sofia. Spelade även monopol och senare kubb och yatzy. Himla mysigt med fint väder och sommarspel! Nu ligger jag i sängen och ska nog krypa ner under täcket snart. Får se om min pojkvän hinner komma innan jag somnar. Imorgon ska jag till havet med Mikaela Sofia Julia och Marcus, ska bli så himla härligt att få lite fin färg och sola och bada! Vi hörs!

Trött Ledsen Besviken

Kvällen har jag spenderat med Mikaela och Sofia. Vi spelade kubb med några nere vid skolan och efter det satt vi och spelade monopol på Sofias altan. Hanna kom även över en stund och gjorde oss sällskap. Nu är jag hemma, trött ledsen och besviken. Ska tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket. Själv. Jobbigt, men ett måste tydligen.

Imorgon ska jag på möte på min sommarjobbs plats, som jag börjar nästa Måndag på. Är på mammas jobb, men har som sagt fått det genom kommunen. Börjar kl 2 så innan det hinner jag nog bättra på brännan lite om solen vill lysa, godnatt.

Nördbrillorna på!

Följde med Mikaela ut med hunden förut och sen in till henne en stund. Har även precis ätit en god middag, fisk och färskpotatis med tillbehör. Mumsigt! Har tittat på repriset av Grey's som jag missade i Onsdags. Oj va det va bra! Nu ska jag iallafall snart äta efterrätt, jordgubbar med glass/grädde. Blir kubbspelande nu på kvällen, härliga Söndag! :) Underbart.


Faaan va man är snygg alltså! Haha inte fixat något efter jag stigit upp ut sängen, sicken skönhet ;)
Lillasyster har köpt nördbrillor och jag va extra het i dom, va ju tvungen att posa lite!


Monopol slutade med förlust

Hej :) Gårdagen/kvällen spenderade jag hemma hos Mikaela. Vi spelade monopol, åt glass och tittade på film. Jag låg bra till under hela speltiden men i slutet blev det kaos och Julia hade alla 10000lappar när spelet var slut ;)

Vaknade när älsklingen skulle till jobbet men somnade om igen och vaknade vid halv 1. Har ätit lite frukost och tittat på topmodel. Ska nog bara ta det lugnt idag, vill träna!!!!!!

Kronprinsessan gifter sig, stor grej?

Har precis sett på tvn när prinsessan gick in i kyrkan ;) Haha, men vafan våran kronprinsessa gifter sig klart det är en stor grej? Kanske inte sitta och titta på hela jävla bröllopet men klart det är en stor grej.

Har precis rensat garderoben, nu blev den tom.. Haha dags att fylla upp den snart kanske? ;) Har iallafall gjort koksaltlösning som jag ska tvätta navelpiercingen med, den verkar inte vilja läka helt .. Sen blir det till Edet, köpa pizza och sen upp till Mikaela för spelkväll!

Monopol kväll

Hej! Igårkväll åkte vi hem till Evelina och satt där och tjötade. Mysigt! Åkte hem vid halv 1 eller vad klockan var. Jag Julia och pojkvännen min satt nere och spelade kort och tjötade med mamma och pappa.

Vaknade av att älsklingen skulle säga hejdå eftersom han skulle åka och jobba. Stackarn jobbar från 8 på morgonen till 9 på kvällen idag.. Men jag ska iallafall spela monopol med Mikaela och Julia idag. Ska bli roligt, älskar ju monopol ;)

Siamesiska

Sitter nere i köket med lillasysters dator. Hon är iväg med farmor&farfar och en kompis och campar över helgen så lånar hennes dator. Internet funkar tydligen nere i köket utan internetsladden, konstigt.. Maten är klar men väntar på mina pommes bara. Riktigt god kyckling har vi gjort iallafall ;) Har kul med kameran också.. Hoho så snygg man kan vara!


Slappdag

Hej! Dagen har vart lugnt för mig. Började dagen med mys med älsklingen, gjorde mat till mig pojkvännen och Julia. Efter det körde han ner mig Julia och Mikaela till sjön. Tyvärr gick solen i moln och det blåste så vi gick upp till mig. Gjorde negerbollar och tjötade. Nu sitter vi här bara och väntar på mat. Har kycklig i ugnen och ska ha pommes till. Ska ner och hämta ut en paket till mamma också. Hörs senare puss

Mysig dag

Vilken mysig dag jag haft! Mötte upp tjejerna i Edet och gick och käkade sallad på Roma. Gick vidare över till ström och låg på en filt i solen hela dagen och bara snackade. Hur skönt som helst. Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Inte fått många timmars sömn och det känns verkligen nu. Vet inte vad jag ska göra ikväll, får se.

Härligt väder!

Hejsan :) Sov över hemma hos Hanna med tjejerna inatt. Hade en riktigt rolig kväll igår, vi är la för bra! Vaknade imorse av att det var varmt och Evelinas mobil ringde. Gick upp, värmde vitchoklad som vi doppade jordgubbar i. Gick ut och satte oss, åt chokladdoppade jordgubbar och vattenmelon till frukost.

Är hemma nu och har fräshat till mig lite. Man var ju inte speciellt mysig. Ska snart fram till Edet och synda på Roma ;) Ojoj, får sluta upp med detta nu! Haha men nu måste jag dra mig. Puss :)

Såhär glada är vi idag!

Myskväll

Sitter ute i Hannas trädgård med tjejerna. Har rökt vattenpipa och doppat grönsaker i dipp. Riktigt mysigt :) ska väl snart gå in börjar bli lite kyligt. Vi hörs imorgon får se vad som händer då :) <3

Kinabuffé, möte och stek i solen


Hej! Har hunnit med en del idag faktist, även om klockan inte är så mycket än. Vaknade hos pojkvännen och ringde till kommunen 2 gånger och sen ringde de upp 3(?) gånger, olika personer.. Haha. Fick iallafall tid för infomöte om sommarjobb på kommunen vid 1. Jag dsuchade och fixade till håret så åt jag och pojkvännen kinabuffé innan jag gick på mötet. Efter mötet gick jag tillbaka och så solade vi en stund innan jag tog bussen hem.

Hade långklänningen, den vita, och fick förfrågan om jag konfirmerat mig(seriös fråga också...) HAHA tror edet är lite efter i modet ;)

Ska fixa lite osv och sen ta bussen fram till Edet och över till Ström för sleepover hos min pingla Hanna! Ska bli mysmys med alla tjejerna.

Sydde om klänningen - bättre!


Spela monopol? Någon?

Goddag! Min pojkvän kom och hämtade mig sent igår så åkte vi till honom. Låg nere och myste i soffan innan vi somnade. Idag på morgonen har vi myst och legat ute en stund. Nu är jag hemma och ska strax ner till stan en snabbis för att köpa en grej till lillasyster. Sen vet jag inte vad som händer. Är sugen på en myskväll, dippa grönsaker eller äta glass och spela monopol. Synd att mina vänner inte gillar det :(

Klänningarna



Bilderna är väldigt orättvisa, faktiskt.

Långklänning x2

Hej! När vi kom ner till stan förut gick vi och åt på Jensens direkt. Riktigt gott. Sedan strosade vi runt och hade det trevligt. Hanna åkte hem tidigare. Fick med mig det jag ville x2! Woho, fick alltså med mig två långklänningar, en vit och en mönstad. Gillar inte riktigt materialet på tyget på den mönstade men det funkar :)

Nu har jag vart hemma en timma ungefär. Har tittat på tvn och tagit det lugnt. Ska hämta en skål med glass och mysa ner mig i sägen.

På jakt efter en långklänning

Hej! :) Sov som en gud inatt bredvid min fina pojkvän. Sov länge också, till halv 12 ungefär. Låg i sängen och myste en stund innan vi gick upp och duschade. Gjorde sedan korv med bröd till frukost som vi åt tillsammans med mamma och lillasyster. Han åkte för ett tag sedan och sedan dess har jag fixat mig. Har bara håret kvar. Ska ju åka ner till stan med lillasyster och även Hanna :) Får se om jag hittar något, vill sååå gärna ha en snygg långklänning. Men vi får helt enkelt se vad jag finner. Men nu ska jag fixa håret osv, måste gå om 35 minuter. Puss

Bild lånad härifrån, denna va ju bara för snygg! Ojojoj..

Myskväll hos Lina

Nu är jag hemma igen! Åkte med min bror in till Edet förut, mötte upp tjejerna vid Boström och köpte lite gott. Gick över till Lina där vi satt ute och rökte vattenpipa och tog det lugnt. Gick vidare in till Lina där vi snackade osv :)

Är hemma nu och snart kommer min pojkvän hit. Har inte träffat han sen i Fredags vid 6 på morgonen så ska bli härligt att träffa honom! Min fina. Imorgon åker jag ned till stan med min lillasyster för shopping och fika. Mysigt! Godnatt

Du är mitt allt, my love

Branäs minnen, SAKNAR!


Blir det Hundfjället till Vintern/Våren eller!? :D

Klippt idag

Hej! Har ätit god middag, varit i Edet och hämtat stolarna hos Jennie, har klippt en gammal vikarie/kompis till Sofias mamma och nu ligger jag här. Ska ta och fixa till mig lite och sen dra vidare till Lina där de andra vännerna är. Imorgon får det bli att köpa ett fritidskort, men idag kunde iallafall bror köra mig som tur va! Bring it on har precis gått på tvn, den som jag aldrig har sätt. Hann bara se lite i början och sista 30 minuterna. Älskar Bring it on filmerna, såna filmer man tycker om att titta på tjejfilmer ;) Men nu ska jag dra mig vi hörs kanske senare eller imorgon. Puss

En blandad kväll

Åh vilken kväll igår! Började hur bra som helst, helt toppen, men slutade i kaos..
Kvällen började med att vi förfestade hos Jennie, några tjejer. Tog fram maten och började käka, räkor med goda tillbehör. Folk droppade in och tillslut var alla där. Vi dansade och hade det roligt. Sen blev det bråk och det är la underbart att veta att man är så mycket mognare än människor som till och med är äldre än sig själv. Helt ärligt, väx upp alltså. Slutade iallafall med att jag och Sofia blev lämnade med huset själva och städade upp all skit. Blev hemkörd av Nenne eftersom det inte kändes värt att stanna kvar. Kom hem vid halv 4 och somnade direkt.

Även om jag var pissur på natten så hade jag en superduper rolig kväll med alla vännerna! :) Tack Jennie och alla andra, ni är guldvärda!

Skolavslutningsbilder




Man borde vara stolt, inte gömma


Drömde inatt att jag var gravid. Jag var så stolt och så glad! Gick och kände och höll på magen hela tiden, sån glädjebubbla jag befann mig i just då, helt sjukt.
Tänker mer på de som är med barn, men döljer det. Hur kan man skämmas över sin bebismage? Förstår inte, det är ju då man ska vara så jävla stolt!

En händelserik långhelg

Gårdagen spenderades såhär: vaknade tidigt för att fixa syster för hennes avslutning, frukost på cafét med mamma, kyrkan för att titta på lillasyster, fika på cafét med lillasyster, mamma, moster, kusin och kusinens farmor. När vi var hemma sov jag flera timmar innan jag gick ner och va med på kalaset och åt tårta.

Torsdagen var helt perfekt hemma hos Lina och även tidigare hos Julia. Förfestade hos Julia och åt även på Roma imellan. Hos Lina var det svin roligt, riktigt bra! Tack alla för kvällen, värt!

Idag blir det att dra på kräftskiva hos sötnosen Jennie! Ska bli riktigt roligt det med, så behövde allt en uppvilar dag igår. Puh! ;) Innan det, köpa kräftor och tillbehör, hämta pappa på jobbet, fixa sig och förfesta med Sofia och Mikaela :)

Kör på vanligt!

Är hemma nu och har vart det ungefär 2 timmar. Duschat och fixat mig lite. Orkar inte klä upp mig något idag så kör på vanligt :) Härligt det med! Sitter med nymålade naglar och ska ta bussen om en halvtimma ungefär. Fram till Julia på förfest, sen käka pizza och sen ska vi över till Lina på lite partyparty :) Ska bli en bra kväll!


Torsdag - fira in sommarlovet hos Lina

Godmorgon :) Bror körde mig till pojkvännen min igår kväll efter vi ätit tårta för att fira att han fått körkort. Fast det fick han för 2-3 dagar sedan.. Men lite sent ute gör väl inget :) När jag kom hit testa vi teet som jag köpte till pojkvännens mamma, det var riktigt gott faktiskt!
Nu är min pojkvän och jobbar så jag ligger i sängen och tar det lugnt. Har vart vaken en timma eller något. Ska nog snart ner och äta en macka eller något. Får se vilken tid jag åker hem helt enkelt :) Ikväll blir det först att äta pizza med de flesta tjejerna, sen hem till Lina på party! Ska bli så jävla härligt.

Tackpresent till svärmor!


Köpte bland annat denna skålen att lägga te i. Köpte även en tesked(? sån man lägger lös-te i) med hjärtform, en tekopp och 2 tepåsar med citron/lemon te :) Allt från Indiska.

Mysdag/Avslutning med klassen

Hej! Hade mys med klassen idag, fikade och gjorde en lek med frågor om oss i klassen. Var riktigt myst. Vi gav även våran superlärare en present, ett par raybans som hon tyckte va snygga. Hon blev så himla glad, riktigt roligt att se! Gick i stan, fick med mig "present" till min handledar/svärmor som tack för året jag vart där och för min otroliga present jag fick. Även två linnen, ett från BikBok och ett från HM, och ett par solglasögon från HM. Tog bussen med sockersöta Evelina och nu är jag hemma. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem så man får lite mat i magen. Ska bara ta det lugnt idag hade jag tänkt. Är trött och snurrig, behöver vila upp mig inför imorgon ;)

Love

Jag och pojkvännen på hans student <3

Lång dag

Usch vilken lång dag! Har varit på salongen från 9 på morgonen till 9 på kvällen. Vid 3 var jag på intervju en timma och vid 6-7 blev jag slingad av Meliha så har ju inte jobbat hela dagen. Men ändå, sjukt trött just nu. Är för övrigt jätte nöjd med håret, ljusa slingor i så det ser mer ljusare brunt ut :) Härligt nu inför sommaren att inte vara helbrun i huvudet.

Imorgon ska jag till skolan för mys med klassen. På torsdag blir det ingen skola för har inget busskort att komma ner till stan med.. Helvete! Men jag klara mig. Party hos Lina på tosdag också, fyfan va underbart! Sommarlov! Jag har bara 3 veckors sommarlov.. Resten av veckorna jobbar jag! Men pengar är pengar, lovely :)

Varför när man precis kommit igång?

Har varit supertrött hela dagen, även kännt mig lite sjuk. Kallsvettats osv.. Sydde om toppen förut, förstörde den ganska mycket om man säger så ;) Men den funkar nog till sommaren någon gång.
Sen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt. Har ont i benen efter bara sprungit korta sträckor(tex till spårvagnen), när fan ska det gå över? Vill ju börja springa igen! Precis när jag börjat komma igång händer det. Är det typiskt eller?


Sy om en topp

Hejsan :) SKolan idag va lugn, städade bara ur skåpen och städade i salongen. Hade även betygsnack. I HantverkB ligger jag på mvg, precis som i hantverkA. Superhärligt verkligen, riktigt stolt nu! :D Men än är inte kursen slut utan den fortsätter i 2an.

Har precis gjort och ätit pasta sallas. Sjukt mätt just nu. Ska sy om en topp som är för trångt under armarna typ, svårt att förklara men den sitter inte snyggt just nu iallafall. Får se om jag lyckas eller ej ;) Fortsättning följer.. HAHA

Pojkvännens bal, så fin!

Hejsan :) Tog ju en promenad ner till sjön förut, med Sofia och Julia. Fick skynda oss som idioter hem för min pojkväns familj skulle komma och hämta mig och Sofia för att åka och titta på balen. Var svettig och inte ens sminkad när vi åkte. Men det dög och gud va jag har världens finaste pojkvän! Riktigt fina var de, han och Sandra(tjejen han gick med). Så himla roligt att se :) När de gått in så gick vi och köpte glass och sen åkte vi hem.

Hade världens huvudvärk redan när vi åkte eftersom det var så varmt och jag knappt ätit något. Så är riktigt trött nu, ska stänga av datan och titta på tvn bara. Skolan en stund imorgon bara.


Bröllop - bilder




Promenad till sjön

Hejsan :) Har ännu inte orkat gå ut och lägga mig för att sola. Har suttit och lyssnat på musik och tagit det lugnt bara. Fast nu börjar det bli lite långtråkigt så nu ska jag ta en promenad med Sofia ner till sjön i det fina vädret. Sen blir det hem och fräscha till sig lite för att sedan sticka iväg på pojkvännens bal :) Ska bli roligt att se hur fin han är!


Pojkvännens student - bilder





HAHAHA Sofia skulle ta en bild på oss, tydligen tyckte hon denna blev bra ;) Haha



Jätte fint bröllop

Hejsan :) Var på salongen igår och fixade lite innan vi skulle på bröllop. Blev även fixad i håret själv, jätte fint. Inte ofta man är fixad i håret ;) Bröllopet var på Villa Stanna och det var verkligen ett superfint bröllop. Jag och pojkvännen drog ganska snabbt eftersom han var seg efter studentfirandet kvällen innan. Åkte hem till honom, hans kompisar kom och jag var även borta hos mamma och pappa en stund och snackade med de.

Klockan är inte ens 11 än och jag har redan varit uppe i en timma eller något sånt. Härligt. Ska nog lägga mig på baksidan en stund och få lite färg. Hade inte vart fel.. Måste äta något först bara. Pojkvännen ska på bal idag så får ju åka upp och titta på honom såklart :)

Bröllop idag

Goddag :) Ska snart åka till salongen och jobba lite innan bröllopet. Väntar på att pappa ska komma och hämta mig bara. Har segat hela morgonen, riktigt skönt :) Får fixa håret i salongen och sen hemma hos pojkvännen för mitt smink och allt är där :) Så har inte speicellt mycket att göra nu.. Haha. Ska bli roligt att gå på bröllop iallafall. Men vi får väl se hur länge pojkvännen orkar stanna. Han körde nog all in igår ;) Haha.

Förra sommaren på pappas kusin Paulinas bröllop

Mikaela satt modell


Min fina vän Mikaela när hon satt modell för mig i skolan. Långhårs uppsättning, alltså ingen vanligt frisyr du går ut med :) Mer tävlings uppsättning. Var i början av skolan, alltså inget avanserat.

Jag är så stolt!

Hejsan igen :) Nu är jag hemma från pojkvännens studentmiddag nere i Ryrsjön. Var riktigt trevligt med mycket god mat. Höjdpunkten var ju när flera stycken ställde sig och gjorde bosniskdans. Härligt ;) Älsklingen fick ett par silver/diamant örhängen av mig. Hoppas han blev hyfsat nöjd iallafall :)

Nu ligger jag i sängen och tittar på en film på 5an, har sätt den förut men den är riktigt bra. Cast away. Blir nog till att hjälpa till i salongen imorgon innan bröllopet. Får se om Meliha behöver hjälp :) Morgondagens planer är alltså bröllop för pojkvännens kusin Maja, ska bli riktigt roligt! Inte ofta man går på bröllop.

Orkar inte lägga in några bilder nu utan det får bli efter helgen, på Söndag kanske :) Ska stänga ner dator nu och titta klart på filmen och sen sova. Älsklingen är ute och röjer, är så himla stolt över honom! :D Så bäst är han, min finfina älskling! <3

Studenten

Hejsan :) Har varit uppe på älsklingens utspring med hans familj och Sofia och de. Mycket roligt :) Är hemma nu och ska snart ner till Ryrsjön där han har sin studentmottagning :) Skriver sen tjing.

Studenfirande

Godmorgon :) Vaknade vid 5 för att gå upp och duscha med älsklingen och fixa hans hår. När min snygging gått(för guuuud va snygg han va ;)), så gick jag och la mig igen och vaknade nu halv 9. Har fixat mig och ätit frukost. Ska snart bort och köpa en blomma till min fina :) Tänk att han tar studenten iår. Han är la för bra! :D Men ska ta och fixa det sista nu innan jag ska gå. Ha en bra dag, puss

Lite fix inför imorgon

Har legat i sängen ett tag nu och bara tagit det lugnt. Har även slått in älsklingens present igen, va tvungen att ta upp det de slagit in de i affären med. Ville ju visa mamma och de ;) Så nu är det klart. Han ska även få bilden jag ritat på honom, men det vet han redan om så :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och raka benen osv. Behöver ju vara lite fräsch till imorgon. Ska se om jag hinner sy om ett linne också.. Men nu måste jag skynda mej! Åker till älsklingen om 1-2 timmar.


Seg

Hejsan :) Blev ju ingen skolan för mig idag eftersom mitt busskort är borta. Har istället sovit 2-3 timmar, solat och tagit det lugnt. Åt precis en god middag med familjen(-pappsen som jobbar), lasagne med sallad. Mumsigt.

Är hur seg som helst och vet inte riktigt vad jag ska göra. Ikväll ska jag iallafall hem till min pojkvän och sova där. Härligt, imorgon blir det nog ingen uppdatering iallafall. Ska ju på pojkvännens student och sen hans mottagning med familjen så .. Sen lördag tror jag inte heller det blir någon uppdatering. Ska jobba på förmiddagen och sen blir det bröllop :)

Så jävla dum!

Blir så jävla besviken på mig själv! Tappat bort mitt busskort så kan inte åka till skolan.. Hade en grej att lämna in idag men får väl låta Hanna göra det.. Åh va arg jag blir! Jävla skit..

Livet går vidare och nu tänkte jag hoppa ner i sängen igen. Sova några timmar och sen upp och sola :) Underbart väder! Och imorgon tar min fina studenten! :D

Fotostund, djur

Har suttit och lagt upp massa bilder på facebook nu, från våren. Bland annat några bilder från min och Hannas fotostund för estetiskverksamhet. Vi skulle ta en bild med ett tema. Vi hade temat djur, jag gjorde Hanna till en Zebra och Hanna mig till Leopard. Fick 3 uppförstoringar på A3 papper idag, riktigt snygga.
1 ex från mina bilder, inte bilden jag valde:

Oredigerad

Härryda bilder




Hahaha titta Sofia!













Haha så rolig bild, Mikaela fastnade i Sofias bikinitrosa!

Haft mycket plugg

Hejsan :) Det var ett tag sedan sist. Har haft riktigt mycket plugg nu den senaste veckan men nu är det klart! Så sjukt härligt att inte ha något mer att plugga på nu. Woho :) De senaste dagarna har det alltså bara varit plugg och även en del shopping i stan med finfina vänner. Har fått med mig 2 linnen, ett par shorts, en maskar, present till lillasyster som fyller den 11 Juni och present till min pojkvän som tar studenten på Fredag :)

Idag har jag vart i skolan, var inne i stan med Viktoria, Josefin och Rebecca på rasten. Fick med mej ett par svarta shorts från HM och ett ljusgult genomskinligt randigt linne från HM. Perfekt :) Ska om ungefär en timma ut och springa med Sofia. Ska sätta igång med träningen nu igen när jag inte har något plugg kvar. Har slutat äta onyttigt och har redan gått ner 1kg på bara det, på en vecka :) Får se hur det fortsätter.

RSS 2.0