Bilder Härryda








Salongen hela dagen

Hejsan :) Kom hem från skolan vid 8 igår.. Vart helt slut. Ändå gick jag ut och sprang, vilket jag inte skulle ha gjort. Har troligen fått benhinsinflamation i båda vaderna.. Känns idag kan jag lova.

Har iallafall vart på salongen hela dagen. Var hemma hos älsklingen på lunchen och åt. Efter salongen gick jag och pojkvännens mamma hem och åt och sen gick jag till min farbror. Klippte honom och mina två kusiner. Den lille va svår att klippa, svårt att sitta stilla... Haha.

Ligger i sängen med världens huvudvärk. Ska snart bädda ner mig och invänta min pojkvän som kommer hit och sover. Ledig imorgon så åkte ner till stan med lillasyster och handlar. Pussar

Bild från Lördag, jag och Hanna


Extratid

Hejsan :) Skulle lagt in bilder från Härryda igår men hann inte eftersom min pojkvän kom och hämtade mig.
Stannade hemma från skolan idag, hade verkligen inte ork. Inte bra Mikaela! Men jag har bättrat mig något otroligt på det där, kommer inte ens ihåg sist jag va hemma från skolan? Ska iallafall ner till skolan ändå för att gå på extratid för bilden. Puh. Men det funkar.
Måste få i mig lite mat nu och duscha innan jag åker. Tar kvart i 1 bussen så hinner allt. Men skyndaskynda! Vi kanske hörs senare, pussar

Härryda

Tjenare :) Vilken underbar Lördag/Söndag jag haft med mina fina vänner! Åkte iväg som sagt till Hannas sommarstuga i Härryda utanför Göteborg. Vi grillade, åkte båt, spelade spel ute på kvällen, myste och snackade, klädde ut oss och skrattade en hel del på Lördagen. Var riktigt fint väder så det var helt perfekt :)

Idag när vi vaknade åt vi frukost och sen la vi oss ute och solade. Sjukt varmt. Sen åkte vi ut med båten och solade lite, gick till en sjö, hade gympa utomhus, tog massa flumbilder och massa mer :) Hur roligt som helst. Ni är super tjejer!

När jag har varit hemma har jag inte gjort så mycket. Slappat och tagit det lugnt. Drog med lillasyster ut på en spring runda och jag ville bara springa mer! Kändes så jävla skönt. Sjukt för att vara mej .. Nu väntar jag på att älsklingen ska fiska klart så jag kan träffa min prins.

Maskerad bilder






Hannas sommarstuga

Hejsan :)
Så sjukt underbart väder idag! Riktigt härligt. Har under dagen slingat mammas hår i hätta och klippt till hennes hår lite till. Har annars inte gjort så mycket, packat eftersom vi åker till Hannas sommarstuga idag. Åker om en timma ungefär. Blir att grilla, ta årets första dopp och mysamysamysa! En perfekt lördag helt enkelt.

Men nu ska jag packa klart väskan och kanske ta mej en macka eller något. Kom på nu att jag inte ätit något alls idag :o Haha konstigt.. Är ju inte ens hungrig. Men måste man så måste man :) Vi hörs imorgon, puss

Fredag

Hejsan :) Tog bussen fram till Edet förut med lillasyster, köpte godis och mötte upp några vänner. Gick till Ekaråsen och tittade på fotboll första halvleken, var där för sällskapet. Underbara vänner! Sen tog vi oss en promenad hem.

Hemma klippte jag lillasyster och mamma. Gick bra och resultatet blev allt bra :) Tur det. Lockade även lillasysters hår lite och fixade en frill som jag ska göra på henne på hennes avslutning. Blev riktigt fint :) Lite ljusa slingor i hennes hår också så blir det toppen.

Ska sova nu. Imorgon åker jag och några vänner till Hannas sommarstuga och övernattar där. Hur mysigt? Men det är imorgon det, godnatt

Härligt väder

Hejsan :) Skolan idag gick allt bra, även fast det va segt. Hur fint väder som helst idag och jag kände att jag hade lite för tjocka tights ;) Haha usch och fy.
Har legat hemma nästan hela dagen. Är seg och trött. Väntar på att Sofia ska höra av sig så ska vi promenera i det fina vädret :)

Ingen uppdatering, orkar ej

Haha bra uppdatering här ja! Det som hänt det senaste är väl bara maskerad i Fredags i Kungälv. Var hur roligt som helst, verkligen toppen. Annars inte så mycket, segat mest och pluggat. Puh. Mer plugg just nu, bye

Bikini från HM


Från HM. Hade velat ha överdelen i rosa, men det fanns inte. Får titta efter den en annan dag :) Kostade bara 49.50 kr delen!

Torsdag = ledig

Hejsan :-) Nu har jag äntligen tid att skriva lite.
Tisdags: Praktik på salongen, klippte Viktoria.
Onsdags: Nationella i matten, stan i några timmar, sov nästan hela dagen, kalas för bror, övningskörde med bror, sov hos älsklingen.
Torsdag: Tränade med pojkvännen min, åt smörgåstårta till lunch med pojkvännen och Evelina, klippte Evelina, klippte lillasysters kompis Daria, hade kalas för bror och nu sitter jag här.

Härligt :-) Haft några upptagna dagar. Har inte ens orkat sätta på datorn när jag har haft tid. Men som tur är kommer man ifrån det där med att sitta vid datorn flera timmar om dagen. Ikväll ska jag hem till Evelina på middag :-) Ska bli mysigt. Nachopaj, mums! Får se vad kvällen bjuder på mer. Imorgon blir det iallafall Trollhättan med Mikaela och Sofia och sen maskerad i Kungälv.

Produkterna jag köpte


Härliga Måndag

Hejsan :-) Skolan idag var okej, hade ju herrvågor-prov. Gick riktigt bra för att vara mig, G+/VG-. Jag som suger på det ;-) Efter skolan åkte jag och Hanna till Edet direkt. Jag köpte 3par schampo (2 från Grazette&1 från XL), 1 treatment(Goldwell)och 1 deo(XL). Hade presentkort på StudioM som jag var tvungen att utnyttja. Sen gymmade vi i timma ungefär och sen UM och fixade nytt recept. Jag och Hanna mötte hennes pojkvän så åt vi på Roma, gott. Var hos min pojkvän en stund innan han körde hem mig för att åka och träna. Mys!

Har varit hemma bra länge nu. Duschat och tagit det lugnt. Härligt. Snart kommer älsklingen och hämtar mig så sover vi hos honom inatt. Har lite att plugga på också.. Praktik imorgon också. Efter det hem till Viktoria och klippa henne :-)

Helgens bilder

Fredag hemma hos Sofia:

Jennifer, Sofia, Hanna, Julia och Emelie

1: Mikaela 2: Sofia

Lördag hemma hos mig:


1: Jag posar med Gräddnos 2: Julia, Sofia och Mikaela ute på altanen

1: Sofia med hennes majs-tänder 2: Julia, vi skrattade nästan så vi grät!

Pizza på uteservering



Pizza på uteservering i Måndags, hur härligt och gott som helst!

Herrvågor

Hejsan :) Vaknade runt halv 1 idag, hur skönt som helst att få sova lite längre än vanligt. Helgen har gått fort men jag har haft en skön helg ändå!

Har bara legat i sängen idag, har inte orkat göra något alls faktiskt. Har försökt mig på lite herrvågor och ska nog fortsätta snart. Går inte som jag vill, vilket gör mig arg. Haha menmen, herrvågor är min svagast sida inom frisör än så länge. Puh!

Mardröm

Hade världens äckligaste dröm inatt. Drömde att jag drömde att jag hade sätt någon bild från en fest med mej och Sofia på. När jag vaknar(i drömmen alltså) så har jag en kamra under täcket med samma bild på. Stänger av den och stänger av tvn för jag blev så rädd men båda sätts på igen. Får panik och ska skriva på mamma och pappa men jag får inte fram ett ljud. Sen hör jag två av mina kompisars röster som fnissar(de var onda) och jag försöker vända mig om men det går inte. Sen känner jag att någon börjar prata konstigt och rycka i sängstommen och jag blir svin rädd. Kunde ju inte röra mig. Där vaknade jag, puh. Vågade inte somna om efteråt. Drömde säkert denna drömen eftersom jag sov själv och vi sätt Paranormal Activity kvällen innan. Usch :p


Trött

Usch va trött jag är! Men tänkte att jag skulle uppdatera lite nu innan jag lägger mig och sover. Kvällen har jag spenderat med Sofia, Julia, Evelina och Mikaela. Har ätit mat, suttit och snackat, fulat oss rejält och druckit lite. Riktigt mysig kväll. Mådde lite dåligt men det gick över ganska snabbt som tur va :-)

Ligger i sängen och somnar vilken sekund som helst. Ska stänga av datorn och fixa mig för sängen. Imorgon blir det att gå en promenad på morgonen, känner att jag behöver det. Sen promenad och gymmet på kvällen med Mikaela. Behöver plugga också och kanske klippa en kompis :-) Men vi hörs imorgon, godnatt

Bilder kommer imorgon, hehe

Konfirmation för kusinerna

Hejsan :) Var uppe hos Sofia igår på kvällen med tjejerna. Vi grillade, spelade kubb, snackade och spelade yatzy. Hur mysigt som helst. Älsklingen kom till mig vid 11 och då satt vi nere under en filt med mamma och pappa och tittade på paranormal activity(eller hur det stavas). Var inte alls så läskig som jag trodde den skulle vara. Kändes som det inte hände så mycet..

Gick upp tidigt imorse för att duscha och fixa mig. Åte på konfirmation för mina två kusiner. Tog till och med nattvarden, får ju passa på när man väl är i kyrkan ;) Sen var det mat och fika hos moster, gott.

Nu är jag hemma och är hur trött som helst. Ska nog sova en timma nu innan jag drar iväg på något. Blir nog grilla med vännerna ikväll igen.

Träning ikväll

Hejsan :-) Har som sagt inte haft så mycket tid för datorn denna veckan. Har haft massa att plugga på.. Igår skrev jag 8 A4 papper till svenskan. Så ni kanske förstår?

Har iallafall varit i skolan idag och efter det i stan. Kom hem för ett tag sedan och ska åka och träna om någon timma. Innan de måste jag hinna öva lite på herrvågor som jag suger på.. Vad är det för fel på mig? Haha. Kanske hörs lite ikväll, har nämligen lite engelska att göra ikväll..

Haha jag har väl aldrig varit fjortis!? :o Men håret.. Ja det saknar man!

Desperate Housewives

Har pluggat lite idag. Inte mycket, men lite. Har ätit god baguette till kvällsmat och nyss tittat klart på Desperate housewives. Saknar min pojkvän otroligt mycket, även om vi sågs senaste imorse. Men ska lägga mig i sängen och sova om en stund, godnatt

haha himla snygg.. världens huvud!

Sovmorgon

Har fått reda på vad jag ska läsa och göra nu av Hanna så nu är jag glad. Endast glad för att jag slipper komma efter, hade gärna gjort annat än att plugga. Så nu ska jag sätta mig och plugga och nog gå en promenad lite senare. Får se hur kallt det är och om jag hinner det.. Har iallafall sovmorgon imorgon och kan ta en timma senare buss, härligt. Pusspuss

Fullt upp med plugg


Hejsan :-) Har egentligen inte tid att sitta här men jag tänkte uppdatera lite snabbt ändå. Hade bara nationella efter skolan idag och jag kom nyss hem efter att ha solat med Evelina en liten stund. Har massa att plugga på just nu men har inte ens med mig alla saker hem :s Blir så trött på mig själv.. Men jag fixar väl det på något sätt. Kommer inte uppdatera på hela veckan för jag har så mycket just nu. Puss

Good luck Chuck

Super trött så nu lägger jag mig. Min pojkvän är påväg hit nu, han skulle bara fixa en grej först. Så ska lägga mig och titta på Good luck Chuck som går på kanal5. Ska upp runt halv 6 imorgon som vanligt så måste få sova några timmar iallafall. Stannar nog i stan imorgon efter skolan så kommer hem sent på kvällen. Hörs då, love

Ganska komiskt att precis när jag la upp denna bilden här på bloggen, så kommer just denna scenen i filmen. Haha


Långhårs modell


Mikaela satt modell för mig en gång i skolan när vi hade långhårs-uppsättning. Ingen frisyr man går ut med, men betyget blev super och jag var nöjd.

Topmodel

Kom hem för en stund sedan från gymmet. Tog en promenad dit (1 timma) och gymmade ganska bra idag. Härligt. Solade även ca: 17 minuter. Härligt det med. Har precis fått i mig mat, lasagne med massa sallad. Hur gott som helst! Nu ligger jag mätt i sängen och tittar på top model. Ska snart hoppa in i duschen för sen kommer min pojkvän hit :-)

Så SUGEN

Mmmm, tatueringen! Jag blir galen. Så sjukt snygg, vill verkligen ha! Lite mindre, lite längre bakåt och så ska det stå faith.. Tyvärr är den ju väldigt synlig och det uppskattas ju inte överallt. Men den är värd att fundera över, verkligen.


Hjälpa till med maten nu

Har legat i sängen och degat hela dagen. Haha så tyiskt mig. Jag ska iallafall ner och hjälpa mamma med maten nu och senare blir det en promenad till gymmet som sagt. Så sjukt fint väder ute, härligt.

Jag och mamma :-)

Skrapat upp knät

Hejsan :-) Igårkväll åkte jag fram till Edet och käkade pizza med två vänner. Efter det drog vi upp till Evelina där vi var några stycken :-) Myste med godis och snackade en hel del. Mysigt. Efter det gick jag hem till min pojkvän och sov där.

Vaknade hos älsklingen och vi åt frukost och myste. Ramlade även ner från sängen och skrapade upp knät.. Haha lyckat! Lite senare blir det en promenad till gymmet för att gymma lite och sola. Härligt!

Pizza på Roma

Härligt! En liten plan för min kväll har dykt upp för mig iallafall! Pizza! Haha, ja det är sant. Ska fram till Edet om en liten stund och äta på Roma med Mikaela och Sofia. Har inte så stor matlust men är riktigt hungrig. Kan ju inte leva på ett glas cola och några pringleschips en hel dag. Så detta var välbehövligt :-)

Vet inte vad vi gör efter vi ätit, det får vi helt enkelt se :-) Men nu måste jag fixa till håret som inte är så fräsch efter gårdagen. Ja, jag har ju faktist legat i sängen hela dagen och inte ens tagit en dusch. Jag är fräsch, jag vet.

Gårkvällens outfit



Tunika - BikBok (ny)
Nylonstrumpbyxor med hjärtan på - Kapphal (ny)
Rosa shorts (under) - HM
Klocka - Ur&Penn
Armband - Rut m.fl.
Hannas skärp

Bider från förra helgen

Mikaela, jag och Sofia - ni är bäst!

Sofia, jag och Sofia - sötnosar!


Vad är det med mig

Ligger fortfarande i sängen helt död. Vad håller jag på med, klockan är ju snart halv 6! Jag har inget sug på något idag. Vet inte varför, hade ju gärna velat vara med vännerna mina. Men de ska tydligen iväg på någon grillfest som inte lockar mig alls. Synd.

Håller på att planera lite för mitt och Hanna's fotoprojekt som vi ska göra för datorkunskapen. Blir nog riktigt bra skulle jag tro :-)

Lina, när vi bakade bullar i Onsdags :-)


Helt tom

Hejsan :-) Natten var inte att leka med. Kunde inte sova, var helt tom i huvudet. Kunde inte tänka klart. La mig i sängen när det redan var ljus ute. Hemskt. Vaknade iallafall runt 2 och var helt död. Måste komma på andra tankar. Har inte fått i mig någon mat heller, bara ett glas cola och några pringleschips. Ingen matlust. Känns som jag är helt tom hela jag, ärligt. Konstig känsla det där.

Vet inte riktigt vad som gänder idag. Får se om jag kanske åker fram till några vänner. Beror på vad som händer helt enkelt. Hoppas något händer iallafall..

halv 5, valborg. JAG LEVER

Ehm ja, det var ett tag sedan va? Haha, har ingen tid datorn över huvudtaget. Synd. Kvällen var fantastisk, valborg. Woho. Komhem för enstund sedan. Kl är halv 5, borde jag sova? Är orolig, ledsen och det snurrar massa tankar i huvudet. Hur blev det såhär?

RSS 2.0