Ett tag sedan?

Hej! Det var ett tag sedan va? Har inte ett enda sug på att blogga, eller sitta vid datorn över huvudtaget. Högst 15 minuter per dag har jag suttit. Ja då finns ju inte suget där? Vad har hänt det senaste? Jag har jobbat som en dåre i 5 veckor i streck, haft mysiga kvällar hos Mikaela, badat en hel del, spenderat en helg i Härryda, middag/myskväll med tjejerna, stan och en hel del mer. Även fått ny mobil, super. Det behövdes, verkligen! Experia mini pro. Helt underbar mobil :)

Spenderat dagen i stan med tjejerna. Köpte en tröja på rean och ett par höstskor. Ikväll får vi se vad som händer, ska slå på oc och surpla på en burkcola med något gott till. Ciao :)

Orkar inte jobba mer..

Hej! Tror ingen förstår hur trött jag är på dagarna efter jobbet. I Söndags sov jag några timmar på dagen(fast inget jobb då), igår sov jag en stund i bilen och idag sov jag ungefär 1-2 timmar efter middagen. Helt sjukt! Har iallafall vart och jobbat idag och annars inte så mycket mer. Skulle vart med Sofia och de men det blev inte av pga en sak.. Tråkigt, men imorgon ska jag träffa henne och även baka efter jobbet! :) Haha det kanske håller mig vaken iallafall?

Tittar på en film som går på 3an just nu. Ska tvätta ansiktet och tänderna och sedan lägga mig i sängen. Blir jobbet imorgon igen som vanligt, hur orkar jag? Nästa vecka är iallafall sista veckan på Lindkullen, lite tråkigt iallafall.. Nästa 3 veckor blir 8timmar om dagen och börja kl 7, usch!

Lite nyttigare?

Nu är maten handlad och det blir en perfekt start på min nya diet ;) Haha nejdå, men inga kolhydrater till middag. Ska försöka äta lite nyttigare, får se hur det går! :) Har hjälpt mamma packa in maten och även gjort lunch tills imorgon. Tonfisksallad, mums. Nu tittar jag på Svenska Hollywood fruar men ska hitta något bättre. The Hills!

Finast på jorden, det är du

Jag älskar dig


Tung huvudvärk

Hej! Hade jättesvårt att sova igår, tog lång tid att somna. Saknar även min pojkvän otroligt mycket igår.
Idag har jag varit och jobbat 08:00-14:30. Mötte upp Lina och lämnade en sak och tog bussen tillsammans. Är hemma nu och har en tung huvudvärk efter jobbet. Jobbigt! Ska iväg med mamma&pappa och storhandla. Behöver göra något och inte bara ligga hemma idag..

The Hills

Har legat och tittat på 3-4 avsnitt av The Hills på datorn. Har rätt trött nu, va inte det innan eftersom jag sovit hela dagen nästan. Ska borsta tänderna och lägga mig nu. Saknar mig pojkvän så otroligt mycket.. Känns så tomt utan honom! :( I love you

Tylösand bilder


Bilresan mot Tylösand kunde börja! Jennie bakom ratten och Lina bredvid!

Svettiga och goa tjejer i baksätet. Evelina, jag och Sofia

Föraren Jennie - Sofia på stranden

Tylösand strand

Lunch på stranden

Sofia &Jennie på after beachen

Jag & Sofia på after beachen

After beach, det var en del folk.

Jag, Jennie, Evelina och .. hjärnsläpp haha ..

Evelina

Lina, Evelina och Sofia på hemvägen

Lina var gaaalen!

Dagen efter, Sofia i tältet - Sofia när vi väntade på hemfärd

Sofia, Lina och jag

Fira Evelina


Julia & Mikaela

TJEJERNA - Elin, Lina, Julia och Mikaela

Sofia - Jennie

Tylösand

Halmstad, halmstad, halmstad.. Vad ska jag säga? Det har varit en blandad Lördag måste jag säga. Låg på Tylösand och stekte tills 4 då vi drog på after beach. Det var klart det roligaste under dagen, sån jäkla publikt helt sjukt! Drack lite cider och sjöng med till låtarna osv. Riktigt roligt. Efter det tog vi oss ett dopp(ofrivilligt för mig :o) i havet innan vi drog oss till campingen. Vi fixade oss lite och satte oss med de andra. Jag och Sofia drog och käkade pizza och efter det drog vi ner till stand-baren och satt där under kvällen. Avslutade kvällen på campingen efter en rolig väg hem, haha Lina alltså. Lyssnade på musik och hade det trevligt.
Hände en del tråkiga grejer som fick mig att ångra att jag åkte med, men i helhet var det riktigt roligt. Tack mina fina tjejer och de andra som var där :)

Evelina Lina Sofia och Jennie - ni är för goa!

Saknar min pojkvän :(

Hejsan! :) I Torsdags spenderade jag hela dagen med pojkvännen min. Hade en jätte mysig dag, verkligen! Var riktigt jobbigt när han skulle åka men sånt är livet.. och jag är känslig. Saknar honom redan :(

Igår jobbade jag och efter det firade vi Evelina hemma hos henne med mat och lekar. Av oss fick hon en scrapbook som vi gjort och underkläder. Inte det största men hon fyller trotsallt 17 bara ;) Haha nädå!

Sov hos Sofia inatt och nu har jag packat klart och är redo för HALMSTAD. Blir Tylösand och sen får vi se vad vi gör på kvällen :) Hoppas på en bra dag iallafall. Blir bilder på Söndag när jag har tid att skriva. Puss

Jobbar=ingen tid

Hej! Torsdag idag, veckan har gått rätt fort faktiskt. Har jobbat sedan i Måndags och det har gått riktigt bra. Har ju inte riktigt tiden att sida vid datorn, inte heller orken eftersom jag går upp tidigt vilket gör mig trött på kvällarna. Var iallafall i stan igår efter jobbet och idag har jag bara hunnit jobba. Ska träffa min pojkvän snart. Han åker till Alanya imorgon så har tvingat honom att spendera dagen med mig! Haha. Usch får se hur det går utan honom i en hel vecka :(

Nytt i garderoben




Lite nytt i garderoben! Allt förutom linnet är från Lindex, som är från Monki.
Vitt linne, blommig/spets sjal, armband, halsband, spents-topp/bh

RSS 2.0