29 December

Hejsan! Ja, uppdateringen går som på räls? Eller nej, kanske inte. Men det kommer när det kommer. De senaste dagarna har varit väldigt sköna iallafall. Festade i Fredags och sedan har det varit mys och filmkvällar resten. Drack några cider hos Hanna igår med tjejerna. Va hemma vid halv 1 och somnade himla skönt mot kudden!

Idag har jag bara vart hemma, sovit ut och tagit det lugnt. Ska snart klippa Mikaela's mamma och sedan blir det UM. Får se vad vi hittar på ikväll! Men nu måste jag in i duschen snabbt! Ciao

24 December

Är rätt trött på min dator nu. Startat om den minst 5 gånger än så länge.. Skit! Hade jättemysig dag med familjen igår iallafall. Vann två Sverigelotter på bingolotto, woho! Idag blir det lite partaj, dags att hoppa in i duschen!

Myskväll

Hej! Dagen har gått otroligt segt idag. Kanske för att jag vaknade såpass tidigt idag? Jag har iallafall varit ute med Mikaela, legat i sängen större delen av dagen, varit ute med Sofia och Linn, ätit middag, klippt till mammas hår och duschat. Ja, det är det jag hunnit göra idag. Ska ta tag i att sminka mig och fixa håret snart och efter det klippa och färga min bror. Ikväll blir det slappt hemma hos Rasmus, men jag klagar inte! Det är mysigt.

22 December

Godmorgon! Ja, vad ska jag säga? Jag somnade strax efter 8 igår kväll och vaknade 13 timmar senare. Kändes som jag behövde vila ut mig på riktigt! Nu är jag pigg men känner mig fortfarande tung i huvudet.. Hade sån otrolig huvudvärk igår som fortfarande håller i sig lite. Hoppas det släpper snart iallafall.

Idag vet jag inte vad som händer. Ska iallafall träffa Mikaela vet jag, vi får väl se vad vi hittar på. Imorgon ska vi iallafall fira julafton med familjen. Mamma jobbar på självaste julafton så vi tar till med en dag tidigare istället. Inget jag klagar på! Ska bli så mysigt :)

Kan inte fatta att jag såg ut såhär förra julafton :o Tröjan hade jag bara en stund, men håret! Trodde jag va brunhårig då.. Haha! Vad man förändras..

Mikaela min fina

Hur borde man fira in att det är lov och ledighet egentligen? Jag har iallafall krypit ned i sparkdräkten och lagt mig under täcket med datorn och tvn på. Riktigt skönt eftersom ögonen är rätt tunga idag! Ska strax ut och möta Mikaela, ta oss en kort promenad och jag ska även lämna en grej till henne.

Mikaela när hon va modell för ett fotoprojekt :)

Senaste inköpt



Converse 249:- (ord. 699:-) - Nyårsskor 209:- (ord. 699:-)

HM - BH x2 ca: 70:-/st -Skjorta 50:-

BIKBOK Skjorta - 289:- (ord. 399:-) - Navelpiercing - 199:- , någon smyckesaffär i NordStan

21 December

Vännerna mina tjönar om att jag ska börja skriva här igen.. Funkar säkert någorlunda under lovet, men sedan kommer de vanliga rutinerna tillbaka och en massa plugg. Men vi får se hur det går!
Dagen har bjudit på julavslutning, sång i aulan och fika och julklappsleken med finaste klassen. Gick i stan med Emilia och HannaJ och mötte sedan upp de andra tjejerna. Vi följde med Evelina hem på avslutningsfika. Riktigt gott och mysigt! Nu är jag nedkrupen i sängen och väntar på mat.

Zara i huset i Steungsund, lussekattsbaket gick inte bra!


Jag klarar mig, eller?

Livet är inte som det ska just nu. Försöker vara tillräcklig, men aldrig räcker man till. Det går från att vara bra till att allt känns värdelöst! Jag som alltid mått bra? Aldrig haft ångest eller mått allvarligt dåligt. Är det en varnig? Jag vet faktiskt inte. Men jag klarar mig igenom det, även om jag måste stanna upp och bryta ihop ibland. Jag klarar mig!



Gått och blivit brun igen - love it!


RSS 2.0