Halloween

Hej! Gårdagen spenderade jag i göteborg tillsammans med sofia lina och även elin, hanna och rsofia en stund. Blev mat och lite shopping innan jag sofia och lina åkte hem till lina i högsbo. Riktigt fin lägenhet har de flyttat till! Vi tittade på idol och myste. Tog sedan bussen hem och va hemma vid 1. Är hemma hos julia nu. Vi ska snart upp till salongen och fixa oss inför halloween, jag ska va en bedårande hippi :-) haha får se hur det kommer se ut. Men kul kommer vi ha ikväll iallafall, vi hörs imon. Puss

Värdinna

Godmorgon! Väntar på att hantverken ska börja nu, har precis haft lunch. Resten av klassen har klippmodeller idag, men jag och Sara ska självklart vara värdinnor första klippmodellen i 2an. Kan ju inte bli bättre, haha. Men efter lovet är det min tur som tur är. Slutar säkert innan halv 5 idag och då blir det till stan och köpa lite till halloween. Blir ingen läskigt i år, men ful ska man vara, haha! Sedan hem till Lina och mysa! Tar kvart i 12 bussen hem ikväll och jag lär somna gött när jag kommer hem. Så vi hörs kanske imorgon.

Hur trött kan man bli

Och vad hände där? Plötsligt hade väldigt många mer läsare än vad jag brukar ha, tittat på min blogg. Haha, skumt det där. Kan inläggen dyka upp någon stans eller? Haha, ja jag är ju inte direkt insatt i detta..

Nu har jag iallafall pluggat klart. Aldrig gjort en så dålig inlämning kan jag säga. Har varit trött hela veckan och ändå sparar jag det till sista dagen. Nu är jag så trött så mina ögon faller snart ihop. Ska gå och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket. Ska bli skönt att få en liten sovmorgon imorgon, underbart. Efter skolan blir det stan och sedan hem till underbara Lina(som flyttat härifrån till stan) med Sofia. Titta på idol, film och äta massa gott. Mysigt :) Ha det bra

En lång arbetsdag igår..

Hej! Gårdagen var otroligt lång.. Först var jag på praktikplatsen från 9 till kl 5 och efter det gick jag till Hannas salong. Färgade först henne och sedan la vi i en toning för det preparerade håret inte sög åt sig färgen.. Var klara en stund efter 9, vi var båda trötta så vi belönade oss själva med var sin pizza på Bens. OM det var gott! Men kul hade vi iallafall :)

Idag har det varit skola. Satt modell för Frida som gjorde makeup och naglar på mig. Hon är la för duktig den tösen! :) Efter det gick vi i stan några timmar och nu är jag hemma. Har precis ätit middag i min ensamthet. Resten av familjen är på kalas för min kusin som fyller 14 idag. Grattis! :) Nu ska jag plugga samhäll, lycka till med detta trötta huvudet!

Praktik dags

Då var det dags för praktik igen. Ska snart gå till salongen, men först frukost! Går nog till klockan 5 idag, hade tänkt gå upp till Hanna's salong sedan och färga hennes hår. Får se hur det blir :) Men nu är det snart helg och jag skulle verkligen behöva sova ut.. Men det får jag nog inte denna helgen heller .. Attans!

En mörkhårig Mikaela, ja man är allt lite sugen!

Iskall promenad väntar!

Nu springer jag ut på en promenad med mina vänner Mikaela och Zara. På med röda vinterjackan så är man varm och go! Senare kommer pojkvännen min och hämtar mig så sover jag där! Bra kväll där!

Dunkande huvudvärk

Hej! Åh, idag har jag inte mått speciellt bra.. Har haft en otrolig huvudvärk hela dagen och det har inte vart skönt alls. Fick iallafall reda på att jag fick G/VG på Svenskaprovet och VG på Naturkunskapsprovet. Det är härligt det, visste redan betyget på Svenskan så blev lite glad när det var /VG ;)

Kom hem för snart en timma sedan. Har sedan dess ätit middag och bara tagit det lugnt. Huvudet dunkar fortfarande så känns bäst att ta det lite lugnt en stund. Ska snart ut på en promenad med Mikaela och Zara. Skönt!

Visning 21/10




Här är några bilder från visningen vi var på i Torsdags. Hade ingen kamera med mig, detta är bara bilder från slutet precis när vi stod i dörren för att gå. Dåliga bilder från kameran, men de visade förebilder på alla modeller.
Goldwell-visning på Park Aveny

Iskallt ute

Jaha, då var man tillbaka inne! Tog mig en skön promenad med Mikaela. Det var riktigt härligt att få prata lite, som alltid. Kallt var det, var iskall om låren när jag kom in. Inte trevligt! Tittar på hollywoodfruarna nu, haha friska är de inte iallafall. Sedan blir det kvinnors hemliga liv, verkar vara intressant idag :) Sedan hoppas jag pojkvännen kommer hit, annars blir det sova själv som vanligt..

Sjuk måndag

Hej! Har gått och blivit sjuk igen. Förkyld, det svider i ögonen och jag nyser hela tiden + huvudvärk på det. Hur underbart är inte det då? Fy, och jag har som idrott imorgon.. Good luck! Har spenderat hela dagen i sängen, förutom när jag åt middag och städade rummet. Annars är jag helt slut av allt nysande, haha. Ska iallafall snart ut med Mikaela en stund, ska bli skönt att röra på sig lite. Ska ta mig en macka innan och sedan gå, vi hörs sen!

Godmorgon

Kvällen var jobbig. Tog tid att somna och tankarna bara snurrade i huvudet. Men som sagt, jag kanske aldrig blir tillräckligt bra? Och ja, då får jag väl leva med det. Stop following and go your own way. Om man ändå vore så stark! Har precis duschat och nu ska jag fixa mig snabbt innan det blir att gå ned till bussen. Tidig morgon, usch och fy! Hörs när jag kommer hem igen. Puss

När duger jag som jag är?

Att inte vara tillräckligt bra. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Vad är det som inte är tillräckligt bra, vad är det som är så otroligt fel att jag måste må skit hela tiden? Att hela tiden höra alla ens fel. När ska man få känna att man duger? Att man duger precis som man är. Att jag duger för att jag är jag, Mikaela och ingen annan. Men det finns inte i min värld just nu. Bara massa smutskastning hit och dit. Vart finns kärleken?

Bilder - Lördag







Mina vänner är underbara

Gården var i stora drag bra. Mikaela, Evelina, Sofia, Julia, Elin, Zara, Emelie, Sofia, Hanna, Lina och Linn kom hem till mig mellan 5-6. Vi satt i vardagsrummet och drack och hade det riktigt trevligt. Glad att jag har mina vänner, hade inte klarat att stå på fötterna annars.. <3 Vid halv 11 drog vi alla in till Edet på fest. Att fula sig och ha roligt, det är jag det, men det får man tydligen inte göra längre.. Men kvällen var rolig och som sagt, mina vänner är guldvärda! Min älskade Lina(som flyttat till Göteborg) sov hos mig!

Idag har vi bara segat, legat i sängen exakt hela dagen. Sofia har också varit här och gjort oss sällskap. Lina gick för ett tag sedan och nu är jag själv. Och då kommer alla tankar som vanligt ..

Tatuering - torsdag



Bloggen ligger lite efter

Hej! Bloggen går ju inte speciellt bra just nu. Men det får jag väl fixa! Det har vart väldigt mycket denna veckan, 1 prov, 1 inlämning+redovisning och en till inlämning. Sedan har jag även vart och tatuerat mig, vart på visning och spenderat tid med mina nära och kära. Livet leker och jag mår bra!

Gårdagen spenderade jag med mina fina vänner hemma hos Viktoria. Vi åt gott och tittade på Idol, underbart mysigt!
Idag kommer några vänner hem till mig. Vi ska dricka och ta det lugnt, tror jag! Man vet aldrig vart kvällen leder oss ;)

Grattis Mikaela 18 år

Hallå! Dagarna går så fort.. Igår firade vi våran vän Mikaela som fyller 18 år idag. Grattis älskling! Vi åt middag, drack och hade det kul, bowlade och sedan fortsatte vi till en annan "fest". Fick mig iallafall en kall promenad.. Jag hade en riktigt trevlig kväll, tack Mikaela och alla andra!

Idag blir det att ta det lugnt och plugga på naturkunskapen.. Tråkigt!

Åh trött

Jag har inte skrivit något. Jag vet. Jag är svin trött och ska sova nu. Hade kort dag i skolan, var i stan och köpte klart present och lite till mig själv. Sedan hem till mig pluggade med Hanna, vidare till henne och hade det mysigt och även pluggade där. Mysig kväll! Trött som fan nu, godnatt!

min pappa är bäst

Hej! Sitter på salongen nu, har ju praktik idag. Sitter med en kopp te som svärmor tvingade på hostiga mig haha. Usch vet inte hur många hostattacker jag redan fått, skit! Ska iallafall ta och äta lite lunch nu. Om en timma kommer evelina hit så ska jag göra hårförlängning på henne, spännande. Men det går nog bra :-) Kom hem vid halv 9 från stan igår. Pappa hade vart så söt att han köpt smörgåstårta, rosor och ett kort han skrivit i, tänt ljus och gjort det fint för att överraska mamma när hon kom från jobbet :-) det va riktigt mysigt och gott. Somnade nästan direkt efter det och i morse ville jag bara ligga kvar. Så sjukt trött va jag.. Men iallafall, lunch!

På studion

Hej! Gud vad jag är trött.. Har vart i skolan hela dagen, även haft prov som gick sådär. Åkte iaf till stan och mötte upp sofia och hennes kompisar. Följde med sofia till studion där hon nu tatuerar sig. Är sjukt trött och sjukt hungrig. Men hon är väl klart om en halv timma-timma.. Puh!

Min helg

Hej! Blev inte så mycket uppdatering under helgen. Det var party i Lördags iallafall. Var först hos Julia, sen hos Rasmus och sedan vidare till Sofie. Hade en otroligt roligt kväll men riktigt roliga människor! Gick hem 6 på morgonen, jo tack då har man roligt.
Bilder kommer senare!

Söndagen sov jag bort nästan hela dagen. Åt sallad/pizza med familjen och sedan pluggade jag lite med Hanna. På kvällen tog jag och Sofia oss en promenad till Sofie för att hämta mitt smink som någon lagt ur min väska. Sedan hem till Rasmus en stund och sedan umgicks jag med pojkvännen min.

Idag har det bara varit skola. Började med att jag försov mig och vaknade 10minuter innan jag skulle gå till bussen, bra Mikaela! Men jag fixade. Dagen gick snabbt och nu är det dags för mig att sätta mig och plugga. Har svenskaprov imorgon, hoppas det går lika bra som matteprovet. Men det är väldigt tveksamt!

Party all night

Hej! Uppdateringen blir väldigt dålig men den finns där iallafall. Gårkvällen spenderade jag med Julia, Mikaela, Evelina, Rasmus och Timo. Även Jennifer en liten stund. Vi spelade kort och tittade på idol, riktigt härlig Fredagskväll.

Vaknade vid 10-11 i morse. Sedan dess har jag ätit frukost med mamma, lillasyster och Julia. Jag har även fixat mamma's hår, fick göra om men det blev bra till slut. Hon ska nämligen på Ladies Night i stan ikväll ;) Synd att jag fortfarande är liten, annars hade ju jag fått stå där och knö bland alla kvinnor! Haha.

Jag ska hoppa in i duschen nu och fixa mig efter det. Ska vara hos Julia klockan 5 för att fixa oss och käka lite. Vi drar sedan vidare till Rasmus där vi ska dricka och ta det lugnt. Får se om vi drar vidare senare. Dåligt med bilder nu men har ju vart sjuk sedan i Tisdags..

Bild från förra Lördagen
Sofia, jag, Rasmus, Mikaela

Dålig sömn inatt

God morgon! Även om jag vaknade för flera timmar sedan, så är det nog fortfarande morgon för mig. Både jag och min bästa har sovit sjukt dåligt inatt. Ingenaning varför men har typ bara halvsovit hela natten.. Och stackarn skulle till skolan imorse också! Vaknade vid halv 11. Åt pannkakor till frukost med mamma och nu ligger jag i sängen. Har tittat på Kenza&Tyra show och bara tagit det lugnt. Pluggat lite Svenska också. Vet inte än vad som händer ikväll. Får väl se om något roligt dyker upp!

Tiden går fort ..

Klockan är redan över 8. Denna dagen har gått otrligt fort. De senaste timmarna har jag ätit middag, riktigt mumsigt var det, pluggat och tagit det lugnt. Blir ingen skola imorgon heller så då får jag se till att plugga under dagen. Ganska stort prov i SvenskaB på Tisdag. Vill ju enda få ett hyfsat betyg.. Men det ska jag allt fixa! Om en stund kommer min pojkvän hit och sover också. Har ju inte sovit på några dagar för att inte smitta honom mer än jag redan gjort. Hehe (a)

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer än, det är Fredag och något måste hända! De senaste helgerna har varit superkul, så kan ju inte komma med en tråkig nu !? Haha. Vi hörs i morgon iallafall, pussar

Jag under 3 år











Tordag och fortfarande sjuk

Hej! Torsdag och det blev ingen skola för mig. Lika bra att bli helt frisk och få bort den jobbiga hostan. Jag har iallafall legat i sängen nästan hela dagen. Gud va lat man är när man är sjuk! Min pojkvän kom iallafall hit förut, tjötade lite osv. Hanna kom även förbi en stund, trevligt! Nu väntar jag på maten, ungstekt falukorv med potaties och löksås. Mums!

Gammal bild, Emelie Sofia och jag

Grey's Anatomy

Vilken seg dag.. Min pojkvän var iallafall här förut, pratade lite och så åt han här. Efter det har jag bara legat under täcket i sängen. Finns inget posetivt med att vara sjuk, fy. Pojkvännen min kom iallafall tillbaka förut så åkte vi ut och pratade lite osv. Nu ligger jag i sängen och tittar på Grey's Anatomy. Första avsnittet för säsongen idag. Efter det ska jag krypa ner under täcket igen och sova.

En trött Mikaela i Lördags på dagen .. Hehe

Sjuk

Hej! Bloggar från mobilen just nu. Jag stannade hemma från salongen idag för att jag är sjuk och skulle till vc med mikaela. Jag gick aldrig in, hade sätt att min vita prick på halsmandeln försvunnit, skönt! Men följa med mikaela ändå. Kom hem vid 10 igen och har sovit nästan hela tiden. Det är förjävligt att vara sjuk.. Har även lagat mat. Usch blev så yr så va tvungen att sätta mig ned. Hade nog svimmat annars, det va lite läskigt. Nu ligger jag iallafall i sängen och väntar på att min pojkvän ska komma hit en stund.

IKEA



Åkte till IKEA igår med mamma, syster, moster och kusin. Fick med mig 4 småspeglar, galgar, en tavellist(den jag har parfym mm), en vit vägghylla och en ny klädstång fast den från JYSK.
När vi kom hem börjar jag, mamma och pappa mäta upp och borra lite. Ja det blev väl bra än så länge. Har en hel del kvar att göra men det får räcka så länge :) Nu är det bara vägghyllan som ska upp över TV:n. Bilderna är från garderoben.

PartyLördag

Vi drog till med lite party i Lördags. Började kvällen med sallad på pizzeriaRoma innan vi drog vidare till Thommy. Där var även Sofia, Rasmus, Emelie och Rebecca. Vi satt och tjöta, körde lite spel och hade det riktigt roligt. Gick sedan vidare till Ekaråsen där jag inte behöver säga så mycket om det. I stora helheten var kvällen riktigt rolig, en toppen kväll.

Nyinköpta kläder blev använda - topp&kjol från HM
Mikaela, Rasmus, Sofia

Sofia i hörnet, jag, Rasmus, Mikaela
Ekaråsen Mikaela, jag, Sofia, vi fick våra garv inne på toaletten - oh herre haha

Mikaela, jag, Sofia

Tillbaka

Hej! Det var ett tag sedan, rättare sagt 6 dagar sedan. Jag känner att jag har för mycket annat i min vardag just nu så jag sitter knappt vid datorn. Och när jag väl gör det glömmer jag bort bloggen. Nu ska jag försöka iallafall, haha, vi får se hur det går.

Dagen har bjudit på konstmuseum, film på Svenskan, slapp hemma i sängen och en promenad med Mikaela. Jag har även gått och blivit sjuk. Troligen halsfluss, jobbig hosta och känner mig allmänt sjuk i kroppen. Men jag överlever troligtvis. Nu ska jag titta på Desperate Housewives som har säsongspremiär idag! Äntligen!

RSS 2.0