Min mamma fyller år idag!

Och nu ligger jag här igen. Skönt men segt.
Åkte fram till Edet förut med bror och syster, hämtade upp Julia. Jag och lillasyster gick in på ICA och köpte en blomma+söt kruka till mamma eftersom våran fina mamma fyller 39 år idag :* Hon fick en söt tunika i Fredags inför helgen också. Sen hämtade vi upp pizzan och åkte hem. Delade min halva med lillasystser, mycket gott. Har nu legat och pluggat lite, strukit under viktiga saker för att göra det lättare för mig. Ska ta och läsa igenom det en gång till nu sen får jag se om jag sover med pojkvännen min eller själv.

Fått jobbig hosta

Hej! Idag är jag nog en rätt glad tjej. Hade en super mysig kväll men min pojkvän igår. Vi åkte och hyrde film och sedan låg vi i min säng, myste och tittade på filmen :) Supermysigt! Somnade i tid och vaknade rätt pigg, även om jag ville(som alltid) ligga kvar bredvid men varma pojkvän! Åkte till skolan hade Kultur&Stilhistoria, SvenskaB, NaturkunskapA och Idrott. Sprang 2km på 11 minuter, fan va grym jag är. Jag som är så otränad man kan bli.. Usch måste komma igång med träningen nu! Åkte hem med Hanna's kusin, skönt att slippa den långa bussresan.

Ska snart dela en pizza med bror, gott! Har möblerat om lite i rummet, mycket bättre såhär. Fått hosta efter idrotten också, konstigt..

4 timmars sömn

Hej! När jag vaknade imorse var jag helt död.. Hade sovit högst 4 timmar under natten, ögonlocken var svullna och jag mådde dåligt så trött jag var. Men jag kämpade mig upp till skolan och det gick! Hade 3 lektioner och sedan slutade vi, tog bussen hem med Viktoria, Julia, Emma och Elin. Men jag sov mest hela vägen, trött som jag var. Nu har jag tittat lite på tatuteringar och jag har ångrat mig. Vågar inte göra en så stor tatuering som jag tänkte från början. Har en annan jag tänkt på ett tag också.. Vi får se vad som blir av :) Är väldigt sugen nu iallafall!

Ska träffa min pojkvän snart. Ska hoppa in i duschen innan det och sedan ta en huvudvärkstablett om jag ska orka vara uppe efter 8 ikväll. Haha.

Ovissheten om vad som kommer hända..

Det är jobbigt att vara ung och förälskad. Vad någon än säger är det aldrig lätt med kärlek. Ledsen, sårad, besviken, arg.. Helt enkelt helt utmattad av allt detta. Det gör ont enda in i hjärtat. Känner mig ensam, bortglömd. Vad jag än säger eller gör så får jag ingen svar. Att alltid gå och oroa sig för vad som kommer att hända, ovissheten. Uuh! Är tom i hela själen, vet inte vad jag ska ta mig till. Behöver någon som håller om mig och säger att allt kommer bli bra. Vart är du när jag behöver dig som mest? Det är jobbigt, väldigt jobbigt. Jag måste hitta tillbaka till mig själv, såhär brukar inte den Mikaela jag är må! Jag behöver verklig kärlek.


Spenderat dagen hos Lina

Då var man hemma igen. Spenderade dagen med först Mikaela på Riviera. Tog oss en pizza och satt och pratade en stund. Gick till ICA, köpte festis fläder, som alltid, och tuggummi. Gick över till Lina där Julia och Evelina är va, spelade kort och pratade en hel del om gårdagen och allmänt. Nu ligger jag i sängen och dricker en till festis fläder och småsmaskar på lökringar(chips). Ska snart lägga mig och sova, skola imorgon. Godnatt

Tidig Edetnatta för mig i år

Hejsan! Gården var la sådär. Åt på Kinan med familjen och min mosters familj. Firade Julia som fyllde år i Torsdags. Pojkvännen min körde hem mig när vi ätit klart så duschade jag och sen körde min bror mig till Hanna där vi förfestade lite innan vi gick till Evelina. Där drack vi lite också och hade det trevligt. Stannade inte så länge innan vi rörde oss mot öltältet. Hann vara där inne drygt 1 timma innan jag blev utkastad av vakterna. Inte för att jag betedde mig illa utan för en annan sak .. Tråkigt men sånt är livet när man är under 18. Haha. Åkte hem med mamma och pappa, åt kvällsmat och gick jag la mig. Jag som längtat efter edetnatta fick bara uppleva dansbands-dagen, haha. Stackars mig.

Ska snart iväg och äta pizza med Mikaela. Ska bli gött med lite bakismat(haha eller inte).

edetnatta

Godmorgon :-) gårdagen var jätte bra. Var hemma hos julia igår och firade henne. Åt god mat, drack lite cider och hade det riktigt roligt. Gick sedan vidare till rasta där tälten var. Dansade till dansband och hade det trevligt ;-) nu är jag hemma hos hanna, sovit här inatt med godingen. Ätit frukost och nu ligger jag i sängen och vilar. Vaknade lite för tidigt känner jag. Får se vart vi är ikväll :-)

påväg till skolan

Jobbig natt som alltid. Börjar bli riktigt trött på att ha det såhär nu.. Men vad ska man göra? Är påväg till skolan nu iallafall. Har två lektioner men slutar ändå halv 5, alltså långa lektioner :-P efter skolan blir det hem till julia för att fira henne. Sen vidare till öltältet för edetnatta :-) ska försöka att vara glad och ha det roligt idag, släppa alla jobbiga tankar för en gångs skull.. :-) kanske hörs senare

Fullt upp

Hej! Hade fullt upp hela dagen igår därav ingen uppdatering. Hade praktik på salongen hela dagen sen färgade jag Sofia's hår och klippte min kusin Tommi.
Skolan idag, hade endast hantverk där vi pratade en hel del och klippte gradering. Mycket roligt, första gången :) Åkte till stan och handlade lite, två klänningar, en väska och present. Satte oss på SoHo och tog en smothie och sen åkte vi hem. Sofia och Mikaela var precis här en stund och pratade lite. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem, sen ska jag till födelsedagsbarnet Julia och klippa henne.

Första skoldagen i 2an

Det är skönt när man har något att göra hela dagarna. Åkte till stan för första skoldagen. Tog en chailatte på EH innan vi tog vagnen till skolan. Hade mest infodag, fick nya skåp och scheman. Gick i stan med Hanna när vi slutat och fick köpt mig lite mer block till skolan.

Hemma var jag på Riviera med Zara och Mikaela, klippte mamma och sen tittade vi på film hos Mikaela. Hann även träffa min fina pojkvän en stund. Mysig dag måste jag säga. Imorgon tar jag kvart i 8 bussen, uuuunderbart. Hela förra året blev det kvart i 7 bussen så detta är en dröm. Men nu slocknar ögonen när som helst så lilla jag ska bädda ner mig i sängen, tillsammans med mina svinkoppor :(
Godnatt

Predators

Kvällen är planerad. Blir att åka ner till stan och äta något gott och gå på bio. Mikaela ska med och säkert Sofia. Kommer bli mysigt :) Finns inte så många filmer just nu som verkar intressanta. Hade velat se SATC2 men den gick bara tidigt på dagen. Fick bli Predators, en skräckfilm. Kommer gå ut från salongen blöt i byxan och håret rakt upp. Haha, nästan iallafall!


Inget Danmark

Blev ingen mer uppdatering igår eftersom jag umgicks med mina vänner. Blev klar på salongen vid kvart över 6 ungefär. Bror kom och hämtade mig och väl hemma gick jag upp till Mikaela. Vi var några tjejer där, spelade monopol och tog det lugnt. Härligt! Sov hos min prins också!
Idag vaknade jag vid halv 12 ungefär. Har inte gjort speciellt mycket sedan dess, min pojkvän är och jobbar så.. Ska snart hem sen får jag se vad som händer. Blev inget Danmark idag, väldigt tråkigt. Jag som hittade en öppen affär ändå.. Menmen, ska nog träffa Sofia och Mikaela iallafall.
På bröllopet

Mat i magen gör vilken själ som helst glad, ha ha ha

Lite frukost i magen och jag är nöjd. Inget matsug egentligen men jag ska inte vara dum att inte äta frukost. Ändrade planer, pojkvännen min kommer och hämtar mig och kör mig till salongen sen istället. Ganska mycket bekvämare. Nu fattas lite smink i ansiktet och borstade tänder och sedan är jag redo för att fixa frillan. Men jag har god tid på mig, ingen brådska.

Jobbig natt

Godmorgon! Har haft en jobbig natt, somnade först vid halv 5-5. Inte många timmars sömn inatt alltså. Vaknade för en stund sedan och har bara legat och latat mig i sängen. Ska ta 2 bussen till pojkvännen och vara där tills jag ska till salongen och fixa håret. Ska bli skönt att få ordning på burret nu, men det börjar ju bli långt nu för en gångs skull..

Jättegammal bild , men hade inte vart fel att få tillbaka sitt långa hår..


Godnatt

Ögonen går igen när som helst. Kanske lika bra att tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa ner under täcket. För visst finns det ingen skönare än att känna när ens pojkvän kryper ner hos en när man sover? Mys! Godnatt

Några lata sommarkvällar med tjejerna




Tar tag i det igen

Okej, hej där! Jag tror jag får ta tag i denna skitbloggen igen nu när skolan börjar? Hade ju vart kul att underhålla sig med något under kvällarna när man inte orkar plugga, haha.. Det senaste har det inte hänt så mycket, umgåtts mycket med mina fina vänner. Har även tagit tag i träningen igen! Nu är det Lördag, fast natt då, och sommarlovet är slut. Kan inte förstå att 10 veckor redan gått och att jag går in på andra året i gymnasiet redan. Det var ju inte länge sedan man stod nervös utanför skolan första dagen. Tiden rent ut sagt springer iväg. Snart är jag färdigutbildad frisör, 2 år kvar. Inte långt alls om man tänker efter. Härligt :)

Vad händer nu då. Jo jag väntar på min fina pojkvän som ska komma hit och gosa ner sig hos mig. Imorgon blir det att färga och klippa sig hos svärmor och på Söndag blir det Danmark med tjejerna. Härliga tider!

RSS 2.0