Fullspäckad dag imorgon!

Hej! Det är en supertrött Mikaela som skriver just nu.. Har varit på salongen hela dagen, därav vääldigt trött i kroppen och huvudet! Sitter och tittar på idol nedkrupen i min sparkdräkt(OnePiece). Mycket mysigt! Imorgon blir det skolan, en lektion, och sedan stan med Evelina en stund. Efter det plugga med Hanna och sen simma med Mikaela. Om jag hinner allt det.. Vi får se!

Promenad till gymmet

Hej! Dagen har gått fort, haft 3 lektioner varav en lektion till matteprov. Fick VG på första matteB provet, underbart! Åt för en stund sedan och nu ska jag byta om till träningskläder. Ska ta en promenad till gymmet, gymma och sola! Skönt. Blir att träffa min fina pojkvän ikväll också. Blir alltså en bra dag för mig. Men nu måste jag skynda mig, pussar

Om det ändå kunde vara såhär varmt fortfarande. Sommaren -10 <3

Några bilder från den underbara gårkvällen


Jonna Becca Mikaela Lina

Fina Fia

Becca Mikaela Lina
Bästa Evelina

Sofia och jag
Inte världens bästa bilder, men det är mina underbara vänner det!

Toppen kväll igår

Gårkvällen var helt perfekt! Började med middag hos Julia med henne och Becca. Vi satte oss i vardagsrummet och tjejernar droppade in en efter en. Körde lite olika spel och hade det riktigt roligt! Drog sedan vidare till Sofie där det var en del folk, konstiga folk.. Haha. Men jag hade svin roligt och kom inte hem till Julia förän halv 5 då vi somnade direkt.

Blev en sallad på Roma nu på morgonen med Julia och Becca. Är hemma nu, ska sova en stund innan jag åker till Julia och klipper hennes mamma. Sedan blir det hem och plugga och sova tidigt inatt! Kommer några bilder från hemma hos Julia igår sen. Puss

Ingen uppdatering

Hej! Tänkte bara säga att jag inte tänker blogga på ett par dagar. Går sena dagar och sen har jag börjat träna igen vilket gör att det inte finns mycket tid över på kvällarna. Har plugg att göra ett tag framöver nu också. Tatueringstiden är beställd nu iallafall, spännande! Vi hörs om några dagar, pussar

En kopp te till TVn

Hej! Tog bussen fram till Edet och tränade ungefär 1 timma med Mikaela. Tog det rätt lugnt eftersom vi inte vill börja för hårt. Är ju väldigt otränade nu! Tittar på BiggestLoser just nu men ska snart byta över till BiggestLoser Sverige som börjar om 5minuter. Ska gå ner och göra mig en kopp te att ha vid tv-tittandet. Försöker bli lite nyttigare, iallafall skippa allt godis och onyttigt!

Det var ju ett tag sedan man såg ut såhär i kroppen.. Jag och Julia, 2008?


10 sanningar om mig

  1. Jag är riktigt nöjd med mitt liv, jag har allt jag behöver. Underbar familj, vänner och pojkvän!
  2. Efter att läst halva BlondinBella's bok Egoboost, har jag insett att jag faktiskt haft en ätstörning..
  3. Jag är rädd för mörkret och läskiga gubbar, men inte speciellt rädd för tex: spindlar som de flesta är.
  4. Jag är ett TV freak! När alla höst-program drar igång är jag fastklistrad framför TV:n, tragiskt..
  5. Jag älskar leverpastej, speciellt den morfar köper till mig i Norge. Mums.
  6. Jag har blivit fast i Festis fläder&hallon, vågar inte ens tänka efter hur många sådana jag köpt..
  7. Jag utbildar mig till frisör, och stormtrivs med mitt gymnasieval!!
  8. Jag har aldrig vart utomlands. Men lider inte av det heller, men sommaren-11 bär det av!
  9. Jag har alltid vart den som haft det städat och fint på rummet, vad har hänt med mig nu? Haha.
  10. Jag har alltid vart blyg och haft det jobbigt att prata bland nya människor.

Sportlife

Hej! Gårkvällen spenderade jag med min älskade. Vi spelade bingolott och åt gott hos mig. Sedan sov vi hemma hos honom, myskväll!
Var uppe redan vid kvart över 5 imorse, för tidigt! Dagen i skolan gick iallafall snabbt. Kom hem för en stund sedan och har ätit middag. Ska snart iväg och träna med Mikaela. Ska bli skönt att komma igång med träningen nu igen. Vi hörs senare ikväll!

Härligt promenad i solen

Måste säga att det var riktigt skönt att komma ut på en promenad. Gick i en timma, Edet och tillbaka. Härligt väder också, kunde ju inte bli bättre. Nu har jag precis duschat och fräschat till mig lite. Antar att pojkvännen kommer hit snart, han har spelat match, så det blir att fixa lite mat till oss :) Sedan får vi se vad vi hittar på, hej så länge.

Godmorgon denna fina dag

Godmorgon! Vaknade för någon timma sedan men låg ändå kvar i sängen och myste lite med pojkvännen. Tog sedan med mig min sega kropp ner och åt frukost med pojkvännen, endast för att hålla honom sällskap. Vilket visade sig nu, inte var så klok. Nu kan jag inte somna om, även om jag är trött.. Tittar iallafall på repris från VMA's 2010. Ska ladda klart mobilen och sen dra mig ut på en promenad i det fina vädret. Sedan ska jag spendera hela min Söndag med min älskade.

Bild från midsommar, jag och Mikaela - SAKNAR!

4 bilder från kvällen





Godkväll, en god kväll

Godkväll får jag väl säga då. Det är vad min kväll varit iallafall, god alltså. Har spenderat min Lördagskväll hemma hos min fina väl Evelina Walter. Vi drog nämligen hem till Lina efter matchen och sen gick jag, Lina, Sofia och Mikaela över till Evelina där även Frida befann sig. Vi tittade på gamla videofilmer på Evelina och hade det mysigt i uterummet. Tog oss även en snabbis promenad och sedan gick vi tillbaka en liten stund innan jag och Sofia åkte hem. Sitter i mitt rum nu och är trött. Ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen. Titta om det går något bra på tvn kanske. Min fina pojkvän kommer senare också så det blir att vänta in honom. Godnatt säger jag nu innan jag somnar av den ljusa skärmen som dödar mina trötta ögon.

Två vackra bilder från idag, trött?? Yes!

Lördag

Och så var det Lördag. Jag spenderade min kväll hos Rasmus igår, tittade på två skräckfilmer.. Usch! Åkte hem till pojkvännen och sov sedan.
Vaknade runt 11 idag, åt frukost i sängen och myste. Perfekt Lördagsmorgon. Är hemma nu, ska ta det lugnt en stund och sen åka och titta på pojkvännens match. Sedan får jag se vad som händer ikväll.

Dagen har sprungit iväg

Hej! Skoldagen har gått jättefort. Vaknade hos pojkvännen, duschade och fixade mig och tog sedan bussen till skolan(i ösregnet). Sedan har dagen bara rusat iväg. Efter vi slutat vid halv 5 var det skolfoto, vi valde klassfotot där alla fulade sig och gjorde rock-fingrar. Vilken klass.. Haha!

Nu är jag hemma, kom hem vid kvart i 7. Har precis slängt i mig lite pizza och nu ska jag åka till Rasmus med Mikaela. Får se vad som händer senare. Sova med min pärla iallafall!

1. Imorse 2. Nyss

Hemligheten bakom våra kunder


Det är såhär våra kunder ser ut i skolan, verkar inte som någon vågar sig till oss frisörer på Burgården riktigt än?

Egoboost!

Hej! Hemma från skolan och stan nu. Skönt :) Skolan gick riktigt snabbt, vilket var härligt. Klippte på hantverken och sedan hade vi bara snabb genomgång i estetiskverksamhet. Gick sedan i stan en stund, fick med mig BlondinBellas bok Egoboost! Läste första kapitlet på bussen och nu tänkte jag läsa lite till. Intressant!

Klar med pluggandet!

Äntligen pluggat klart! Denna gången tog det inte lika lång tid som förra samhällsarbetet. Skönt det. Nu ska jag bara renskriva det och sedan hoppa ner i sängen och titta på tvn. Går kort dag imorgon, hur skönt som helst! Vilket roligt väder vi haft de senaste dagarna då, det regnar ju inte nådigt!

Två fula bilder från en grill- och kortspelskväll hos Jonte!

Idol

Hej! Har inte haft tid de senaste dagarna. Har vart så sjukt trött på kvällarna, vet inte vad det är med mig.. Gårdagen var skola, stan och sen sov jag hos pojkvännen. Fick med mig ett par gummistövlar från scorret, äntligen! Även en BH.

Idag har jag vart på salongen hela dagen. Har även tagit farväl av min lillasyster för en vecka, hon ska nämligen till Turkiet med bland annat farmor och farfar. Min lilla söta syster! <3
Ligger och tittar på idol just nu. Vilka människor alltså. Blir snart lite chips med dipp också ;) Sista dagen nu! Haha.

Godnatt

Min ögon svider av trötthet. Hemskt. Sitter i sängen och tittar på Ullared medan jag väntar på min pojkvän. Ska lägga mig i tid ikväll, måste verkligen om jag ska orka skoldagen imorgon! Hörs imorgon, godnatt

En seg Mikaela

Hej! Min dag har bjudit på nästan bara skola. Har varit hur seg som helst idag. Gråtfärdig, knappt fått i mig någon mat och varit jättejättetrött. Alltså inte en speciellt bra dag.. Åkte hem till pojkvännen efter skolan och pratade lite. Han körde hem mig och nu har jag precis vart ute med Mikaela en stund. Ska försöka mig på att plugga en stund nu och sedan ta mig en promenad om kroppen tillåter det. Efter lite sömn är man inte speciellt pigg, haha.

Drar mig hemåt

Har fräschat upp mig lite och nu är det dags att gå mot bussen för att åka hem. Bussen går kvart i så får gå om 10 minuter ungefär. Hörs senare!

De nya skorna

Här har vi mina nya skor. Inte riktigt såna jag ville ha, ville haft svarta egentligen men det fanns inte. Så det fick bli bruna.
De kommer från DinSko och kostar 499:-

Filmkväll

Hej! Hade en slapp Lördag igår, men det var riktig skönt det med. Sola, åt pizza och sedan tittade vi på film hemma hos Rasmus :) Riktigt härlig Lördagskväll. Kom hem till pojkvännen vid 2 och där var min Lördag slut.
Vaknade flera gånger inatt/morse men vaknade helt vid 12. Har suttit vid datorn en stund nu, ska snart ner och ta mig en macka. Blir att vara frisör hela dagen idag skulle jag gissa på, haha roligt!
Två bilder från Fredagen - Sofia Mikaela - Elin Sofia

Så otroligt lycklig

Sitter och storlipar till extreme home makeover. Finns inget bättre än att se människor så lyckliga!

Perfekt kväll igår

Nu var det några dagar sedan jag skrev. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna med skola, klippning och plugg. Men nu är det Lördag och jag är människa igen.
I Onsdag var jag på salongen och efter det gick jag till mormor och morfar. Klippte mormor och sedan satt vi och pratade och åt kvällsmat innan jag åkte hem. Jättemysigt!
I Torsdag var jag i skolan och sedan gick jag i stan med hanna en stund. Fick köpte mig en jättego kofta och ett par söta skinn/mocka handskar med rosett på. Åkte hem till farmor där lillasyster även var, klippte henne och åt nybakat bröd. Mums! :) Farfar och farfar körde hem oss efter det, hämtade även upp Hanna på vägen. Åt mat, pluggade och tittade på idol restan av kvällen innan jag somnade pladask i sängen.
Igår(Fredag) var det skola och efter det middag och fest hemma hos Lina. Vi var rätt många och gud vad jag hade roligt. Kunde inte blivit bättre faktistkt? Svårt att somna när jag kom hem vid 2 och vaknade flera gånger under natten haha.

Idag blir det att käka pizza och sedan titta på film hos Rasmus :) Mysigt!
Har inte sladden hemma så kan inte lägga in bilder, kommer senare!

Huvudvärken tar över

Usch, huvudvärk! Hinner tyvärr inte visa bild på skorna ikväll, jag är helt död. Huvudvärk och trött som jag vet inte vad. Har pluggat lite, tittat på idol och klippt min bror under kvällen. Nu ska jag krypa ner under täcket och titta på tvn. Min pojkvän kommer hit om en timma ungefär också! Mysigt! Imorgon ska jag till salongen och jobba. På eftermiddagen kommer Evelina dit så ska jag färga henne från ljus till mörk. Spännande! Efter det går jag några meter hem till mormor och morfar(bor precis bredvid), ska nämligen klippa mormor :)

Säsongstart Idol2010

Hej! Hemma efter en lång dag i skolan/stan. Hade endast vanliga lektioner(kultur&stilhistoria, svenskaB, naturkunskap) idag. Idrott också men är fortfarande lite hostig så stod över den idag. Gick istället i stan med Hanna. Fick lämnat tillbaka en jättefin tröja som jag inte riktigt kunde macha ihop med något.. Synd! Fick köpte mig ett par skor iallafall, ett par bruna från DinSko. Kan visa senare. Nu ska jag plugga ungefär 30 minuter innan Idol2010 börjar. Efter det blir det att klippa broder och sen lite mer plugg innan min fina pojkvän kommer hit. Vi hörs om ett tag!

Mysig kväll med familjen

Åh, har haft en jättemysig kväll med familjen. Innan vi satte oss nere i vardagsrummet var jag ute på en långpromenad med Mikaela. Skönt att prata lite, vi båda har varit hemma från skolan sjuka så det var skönt att komma ut lite. När jag kom in satte sig hela familjen(och det händer inte ofta) nere i vardagsrummet. Först tittade vi på Ullared, gud va vi skrattade, och sedan satte vi på filmen Farsan. Åt kex med ost och myste. Herregud, man kunde inte låta bli att skratta åt den filmen. Inte när man sitter med min familj iallafall, vilka skratt! Haha, riktigt bra film. Bästa scenen var iallafall när Jörgen(hette han så) skulle göra sallad. Oh herregud! Haha, nog om det. Hade en jättemysig kväll och nu är det dags för att lägga sig och sova. Skolan imorgon, förhoppningsvis, så vill vara utvilad. Godnatt!

På promenad nu

Har varit rätt aktiv sedan jag skrev sista inlägget. Lagat jättegod middag(förutom riset), blev stekta kycklingbitar med stekt paprika och lök, ris och sallad :) Riset var lite överkokt och därmed inte lika gott, men det gick att äta. Pojkvännen min var här och åt också. Sofia har varit nere hos mig hela eftermiddagen och vi har ringt långt över 10 gånger till tatuerarstudion men inget svar fick vi.. Får försöka en annan dag igen. Har även gjort folieslingor på Julia och nu sitter jag här. Ska titta igenom matteboken en snabbis nu. Ska snart ut på en promenad med Mikaela och hundarna också. Sedan blir det att äta kex och ost och titta på en film men familjen :) Mysigt!

Här har vi tösabetan jag ska ut på promenad med, bild från Spikö en dag i somras.

Boka tatueringstid

Godmorgon. Har vart vaken en lite över en timma nu. Vaknade vid 5 imorse och hade hostat massa under natten och mådde inte speciellt bra. Gick upp, sjukanmälde mig och gick till sängs igen bredvid pojkvännen min. Mår fortfarande konstigt.. Hostar och är jätte varm, jobbigt! Men imorgon får jag allt ta mig till skolan igen.

Tänkte bara säga hej typ, har inte så mycket mer att säga. Vad händer för mig idag? Jag ska titta igenom ett kapitel i mattenboken(skulle haft matteB idag så) och även ringa till en tatuerarstudio där jag ska tatuera mig. Vill bara göra det nu! Haha :)




Perfekt Söndag

Det har varit en perfekt Söndag. Har ätit Söndags-pizza med familjen, klippt lillasyster och färgat mammas hår, tagit det lugnt och nu ligger jag i sängen framför tvn med pringles och fanta. Ska träffa min pojkvän senare också, åh vad jag saknat min bästa!

Mina pärlor! Gräddnos och Lillan

Liseberg med tjejerna

Hej! Var på Liseberg igår med vännerna, otroligt roligt hade vi. När vi kom hem vid 11 åkte vi direkt till Hanna där vi tittade på film innan jag åkte hemåt. Somnade rätt snabbt och vaknade tidigt imorse. Har inte gjort så mycket, hostan hänger kvar. Inte lika retlig hosta längre, men det är väl tur det? Nu är den bara otroligt jobbig.. Senare idag ska jag klippa/färga moster, kusin och mamma. Fullt upp idag alltså, men det är roligt det.
Här kommer några bilder från igår


Hostade som en galning inne i spegelhuset, därav den suddiga bilden. Gick iallafall bakom en kille som helt serisöt gick in i en glasvägg, haha. Jag dog av skratt, pinsamt!

Av någon anledning hade jag puckelrygg? Jag, Hanna och Sofia i kön till uppswinget


dunder sjuk

Under skoldagen har jag blivit rent ut sagt dunder sjuk. Näsan rinner, hostan går inte att stoppa och huvudet är tungt som aldrig förut :-( varför just nu? Skolan gick jättebra ändå, tur det. Gick i stan några timmar efter vi slutade vid 2. Åt middag och handlade lite. Fick med mig en tröja, en söt kofta, en body, en mössa, en ring och ett par örhängen :-) trevligt. Har legat i sängen hela tiden sen jag kom hem runt halv 7. Helt död. Ska sova nu iallafall godnatt

9årig bröllopsdag

Hej .. Den jobbiga hostan sitter kvar, imorse var den hemsk. Vissa stunder gick det knappt att prata. Men nu är jag iallafall hemma och har vart det i några timmar. Vart på salongen hela dagen, segt när man är sjuk men det får man ta. Lunchade med Hanna på cafét, en skagenbaguett och en lyxbulle på det var inte fel när man är sjuk.

Har ätit lite tårta med familjen. Det är mänligen mamma och pappa's 9åring bröllopsdag idag. Mysigt! Har varit ute med Mikaela en stund också och nu är jag helt död. Skulle kunna somna direkt, men jag har lite plugg att ta itu med innan jag får unna mig lite sömn. Träffa pojkvännen ikväll också, härligt!

Skola imorgon och efter det tar jag mig nog en tur i stan för lite shopping. En mysig halsduk för hösten, en mössa och någon go kofta står på inköps listan just nu. Ett par nya boots också kanske? Haha, ja man behöver ju en del..

9 år sedan idag, tiden går för fort!
Heidi, Per, pappa, mamma
Christofer, Sanna, Christian
Madeleine, Mikaela, jag

RSS 2.0