Vad är det med att vara morgonsöt?


Bara jag som är såhär söt på morgonen? Utan smink vs svullna morgonläppar!

Ni betyder allt för mig!

VÄNNER! Mina tjejer, eller vad sägs Lina? Vilken situtation man än befinner sig i, så finns de där. Om man behöver prata, eller bara träffas. Så vet jag att jag har mina underbara vänner! Hur fantastiskt är inte det? Jag hade aldrig klarat mig utan de, utan de hade jag inte vart den jag är idag.

Ni ska veta att jag älskar er över allt annat på denna jord. Ni har en så otroligt stor plats i mitt hjärta! Ni är guldvärda mina fina! Love

En morgontrött Mikaela



Jag som ALDRIG skulle köpa haremsbyxor!

Dagen har varit bra. I skolan gjorde vi blekta slingor i hätta och det gick super. Efter det var dagen slut och jag stack till stan med Hanna och Emilia. Fick köpt mig ett par haremsbyxor(vad hände?) med leopard mönster och guldiga dragkedjor från Cubus, ett svart genomskinligt linne från GinaTricot och även ett par skinntights från BikBok. BikBok hade för övrigt 50% på alla varor idag. Fick alltså tightsen för ynka 100kr. Inte så jäkla farligt alltså! ;)

Har vart hemma ett bra tag nu, bara tagit det lugnt och ätit middag. Snart kommer Julia och Sofia hit, ska klippa och färga Sofia och även slinga Julia's hår :) Roligt! Efter det blir det en promenad, skönt!

Jag mår bra igen

Efter 4 otroligt jobbiga dagar förra veckan så mår jag väl bra igen.. Ganska iallafall! Grät nästan hela min födelsedag, skam! Men den blev bra med vännerna, familjen och släkt. Jag älskar er otroligt mycket!

Skolan har blivit riktigt rolig helt plötsligt! Jag är en stolt blivande frisör, hade min första riktiga kund i Fredags. Fick en kund i sista sekund, då menar jag verkligen sista sekund! Även om min kund sov hela klippning (HAHA) så gick det superbra! Riktigt stolt över mig själv, blyga jag tog min första kund! :D

Idag har jag vart i skolan, pluggat, tagit en promenad med Mikaela och mötte Rasmus och även Hanna sedan. Gick hem till Hanna och åt kvällsmat och nu är jag hemma igen. Ska plugga lite nu!

Botten? Nej


Allt jag får höra, jag borde vara på botten. Men jag tänker inte acceptera det! Jag vet att jag är värd mer än så..

Så otroligt less

Jag är så less på skiten så jag vet inte vad. Jag borde veta bättre, förtjänar jag inte bättre? Alla tankar tar död på mig. Helvete!

Ingen skola idag, inte ens 4 timmar sömn inatt.. Jobbigt! Morgonen var inte lätt och inte dagen heller. Men Sofia räddade mig på kvällen och jag gick ut för att prata lite, även Mikaela. Fick i mig första maten runt 6 och sedan tog jag, Sofia och Julia oss en promenad till Rasmus. Alltid lika trevligt! Sedan vidare till Boström för att köpa dricka och sedan hämtade bror oss. Ska ta och lägga mig nu för att orka upp till skolan imorgon. Får se hur många timmars sömn det blir inatt! Godnatt!

idol 2010

Hej! Gårkvällen var riktigt riktigt bra! Började med att jag och Hanna mötte upp 3 tjejer från klassen. Beställde pizza och åt. Sedan droppade lite folk in då och då. En riktig toppen kväll. Somnade hos Hanna vid 3-4 eller något, vettefan.

Idag blir det att umgås med föräldrarna mfl. De ska ha "idol-2010" i Bikupan. Sedan drar vi kanske vidare..

Trött som få, men trots allt en bra dag!

Ögonen stängs igen snart så jag ska fatta mig kort. Mötte upp resten av biotittargänget i stan, titta på bio, åkte hem, till Rasmus för lite film och tjöta och nu ligger jag här. Bion var riktigt äcklig, men hade hoppats på lite mer 3D effeker faktiskt.. Men jag överlevde iallafall, trots att jag var riktigt nervös innan. Haha!

Nu ska jag stänga ner datorn och sova. Imorgon blir det party med några tjejer från klassen, och även våra andra fina vänner, hemma hos Hanna. Det kommer bli grymt bra! Men nu är jag för trött, godnatt.

Inte ett klokt val att ta på sig världens tjockaste tröja + dunjacka..

SAW 3D

Hejsan! Gårdagen spenderade jag med mina fina vänner. Åt pizza, tittade på film, tog en promenad och pratade en hel del. Mysigt! Pojkvännen min hämtade oss och så sov han här. Är så glad att jag har dig älskling!

Denna dagen har varit ganska seg. Började dagen med att mysa med pojkvännen innan vi åt frukost. Sedan har jag slingat lillasysters hår, städat rummet och gjort sallad och dukat till middagen. Nu ska jag snart äta och efter det duscha och fixa mig. Tar kvart över 6 bussen ner till stan och tittar på bio med Mikaela, Sofia, Lina, Rorro, Nenne och Robban. Blir saw 3D, jag kommer skita ner mig, haha.

Träffa vännerna senare idag

Hej! Somnade rätt tidigt igår bredvid min fina pojkvän och vaknade vid halv 1 idag. Riktigt skönt att få sova ut på riktigt! Jag har iallafall hunnit duscha och äta lunch sedan jag vaknade. Ska strax föna håret och sminka mig lite innan jag går ner till bussen. Ska iväg och färga Hanna's hår på hennes salong. Efter det ska jag träffa Zara, Mikaela och Sofia. Det är vad jag vet än så länge iallafall! Men nu måste jag skynda mig, puss

Underbara dagar

Hej! Bloggen har hamnat lite åt sidan de senaste dagarna. Men jag försöker faktiskt ta vara på mitt lov och njuta lite utav det med vänner och familjen. Halloween(Lördag) var toppen, vi spenderade hela kvällen hos Rasmus. Blev lite mycket för mig till slut men jag gjorde ett klokt beslut och åkte hem.

I Söndags var jag och Hanna hos Viktoria och tittade på tvn och myste. I Måndags åkte jag, Hanna, Julia och Sofia till Lina i Högsbo. Gjorde tacos och tittade på film och myste. Är så glad för att jag har världens underbaraste vänner!

Kom hem runt 6 i eftermiddags, från Lina alltså. Nu på kvällen har jag suttit och spelade kort med lillasyster och mamma och den senaste timmen tittat på Desperate Housewives. Nu blir det att sätta på en film och äta lite kvällsmat. Hoppas på att pojkvännen kommer ikväll!
Bilder kommer en annan dag ..

RSS 2.0